Wednesday, April 21, 2010

... Nuraarin : Contest Perkahwinan Abadi ...

Sempena anniversary parents dia Sis Nuraarin mengadakan contest ini. So since today pun anniversary wedding i, i pun mengejoinkan diri dgn contest nie *ihiks*

Jom la join contest nie reramai...jom jom jom jom, jom join contest nie. Nak join mesti ada syarat2nya and soklan2 yg perlu dijawab. Gi lah terjah blog Sis Nuraarin nie....


1. Apakah tema perkahwinan anda.
~ tradisional & maroon kaler..

2. Hadiah kahwin yg istimewa dan kenapa.
~ mostly semua hadiah yg w'ouls dapat memang suka tapi i ada dapat 'satu warkah wasiat kasih sayang' daripada yang tersayang yang amat-amat i hargai, maaf ek sis, takleh reveal, for my eyes only laaa hehehehehe neway to me i anggap tu hadiah coz katanya "nie hadiahnya" bila di berikan i warkah tu....

3. Apakah door gift/hadiah untuk tetamu? (yang bertunang leh skip soalan ni tapi kalau ada lagi bagus)

bekas nie haaa, maroon kaler & tradisional ~songket maaa~ .... dalam tu letak potporri daun pandan & coklat.. tarikh kat pelekat tu 22 kan...sbb majlis nikah 21 april, majlis meraikan sanak saudara & friends 22 april.....

4. Hantaran perkahwinan yang paling anda suka?

of coz semuanya suka coz pilihan sendiri kan tapi i would say i paling suka i nye mas kawin i ni le, seutas rantai....


5. Ceritakan kenangan manis sebelum/semasa/selepas yang paling anda suka.

~ Sebelum majlis ~ segala persiapan hantaran, hasil kerjatangan sendirian berhad k so sampai ke pagi hari nak nikah i dok kalut touch up my last hantaran hehehehehe
~ Semasa majlis ~ time before nak nikah, baru sampai masjid, i ternampak my SH cam tergamam tengok i...then lepas dah settle majlis i tanya why i tengok muka dia cam tergamam gitu...dia kata i nampak cam 'bidadari' waahhhhhhhh dan dan tu feeeling lomantika d'amour tau hahahahahaha...

~ Selepas majlis ~ dapat amik one big family potrait of my big family of siblings, aunties, uncles kezen mezen yg rata2nya semua hadir...memang sronots sangat rasa time tu...till now i noticed most of my family members nie, kalo i gi umah dorang, tis big family potrait is framed up....

6. Sertakan gambar perkahwinan yang paling anda suka.
Gambar after nikah.....I rasa gambar nie cam suci murni gitu ghehehehe...ni lah ghupa i masa SH ckp i nampak cam bidadari gitu hahahahaha

7. Saya dambakan perkahwinan yang berunsurkan simple garden concept & tema putih & pepel kerana suka purple & garden sbb suka nature, simple & small jez for family maybe utk anniversari ke 25 ke :) (tidak melebihi 20 patah perkataan) cth : lebih kurang cam pics kat bawah tu....credit kpd en.google ya...
Gud luck buat kesemua peserta...

Akhirkata, ucapan HAPPY ANNIVERSARY kat parents Nuraarin and have smoga berbahgia hingga akhir hayat...

12 comments:

Mak Pah Vogue said...

Happy wedding anniversary Rasp... semoga berkekalan hingga keakhir hayat..... IsyaAllah... Ameen

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

1st, happy anniversary sis

comelnyer sis dlm gambar tu....
mcm artis lah.....ayu sesangat...

lily lotus said...

cantiknya u!

☆ lieya latif ☆ said...

hepi enivesari!!!

ohooo sweet sangat rantai tu....mmg cantik!!! erm betul laaa...lepas majlis kawinlaa kite dpt amik pic satu family besar kan...nape laa tak terpikir dulu....time tulaa sume pakat balik meraikan majlis kite kan...

ape2 pun....good luck...semoga menang contest nie..

Dee said...

happy anniversary sis..moga jodoh u berkekalan hingga ke akhirnya..sis..cantik ar potrait tu..u mmg mcm bidadari..

AQisH said...

epi aniversari!! wahh ala² artis la dia dulu ;)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wah,, memang macma bidadari pn...

hepi anniversary kak rasp...

GreenJade said...

cun lah sis masa moda2 dolu2..tawob bile tuh sis? hehehe bz bodi nk tau aje nih hihihihi :D

rasp said...

mak pah vogue,
: thx for the wish sis...aminnnn...

zana,
: thx for the wish...malu i tau *blush*

lily,
: auuwwwww *blush*

lieya,
: thx sis...tu laa time tu la berkumpul ahli keluarga, leh le amik pics kan...

dee,
: thx sis...

aqish,
: thx sis...hahaha artis tak laku laaa :D

myra,
: bidadari rejected tu :D thx for the wish..

greenjade,
: idok le muda mana pun...rasa cam baru semalam je tu hahahahaha...

L@n@ said...

hepi eneveseri .. betol la sis ... u mcm bidadari .. sweettt sgt pic tu ..

~ Lady ell ~ said...

good luck sis..wajah tu mmg suci murni gitu..:)ya,bidadari sudah mari mengisi ruang hidup mista SH..:)

*sama pulak dgn tema ku..

nuraarin-life said...

oooo.. bidadari mana ni... hehehe

photo sungguh menawan.. purple white nice juga kan...

Happy anniversary sis...

Good luck for the contest!!