Wednesday, April 14, 2010

... miss them ...

This is a picture of the person whom i loved dearly....arwah grandparent i....I nie leh dikatakan cucu kesayangan gitu hehehe nie pengakuan syiok sendiri. Ekceli i banyak membesar with my grandparents. Masa i kecil2 dulu, my parents byk kali sangat dok pindah randah, so i nie ditinggalkan with my grandparents sebab takmo pelajaran i terganggu ~ end up idok le me nie pandai sangat pun kan ~

Orang kata selalunya Tok2 nie manjakan cucu2nya kan....me akui terasa gak lah dimanjakan tapi kalo i buat salah, siap oooooo....arwah tok wan i, pergghhh garang oooo but he is such a loving and romantic hubby :) suka sgt tengok bila dia usik2 manja arwah tok i...~ btw, rasanya rata2 org utara panggil atok lelaki : tok wan and atok perempuan : tok ~

Arwah tok wan i nie ada kacukan skit aaa, malay, patani & eurasian...arwah tok i plak malay & afghan. Kalo uols tgk my aunties and uncles, caca marba oooo mcm2 kaler ada tau hehehehe.....and syukur alhamdulillah, we all are a very close knit family, aunties, uncles, kezen mezen, nieces and nephews...

I am very close to my grandparents. Byk laaa ada heart to heart talk dengan dorang. So, bila they passed away, at first i was at lost gak aaa and i really really missed them....nowadays, asyik dok tingat kat dorang pulak....truly missing them, i guess....

Al-Fatihah....

13 comments:

sisdee said...

alfatihah buat mereka.......

syokkan manja ngan atuk :D

Sharinginfoz said...

memang teringatkan lebih2 lagi memang rapat dan selalu bersama-sama ketika kecil kan.... semoga rohnya dicucuri rahmat

Blogging: RM10,000 Sebulan

POSH76 said...

u look alike cam arwah nenek u...patutler sis cam mix....al fatihah buat mereka....Amin

zarin said...

alfatihah but mereka..

Dee said...

alfatihah untuk arwah tok wan & tok u..

momguess said...

al fatihah
i pon teringat arwah nenek i
sobs arr

lily lotus said...

banyaknya darah campuran u. hehe..no wonder u sangat cantik :)

eLLy said...

Bila dah baca eLLy pun dah teringat kat arwah tok & tok wan :(
Al fatihah ..

rasp said...

sisdee,
: mmg sronots stay with them...
terlampau byk kenangan indah....

sharinginfoz,
: a'ah la...terlalu byk kenangan...aminnnn

posh,
: eh, iye ke...1st time i dgr org ckp gini tau....hehehehe

zarin,
: amin....

dee,
: thx dee, amin...

momguess,
: jom sob sesama :)
al fatihah for ur grandparents too...

lily,
: ehhhh...mana ada..bila dtg kat i dah takde kot campuran pepe hehehehe...

elly,
: al fatihah buat grandparents elly...

L@n@ said...

patutlah u cantik sis ..!!

al-fatihah tuk mereka ..

jom buat duit..

ratna said...

alfatihah... patut ler sis pun ada muka mcm campuran jugak..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

al fatihah

atty's said...

al fatihah..buat kedua2..
suka tgk gambo tu sis..