Tuesday, April 20, 2010

... milo fuze ...

Aritu w'ouls ada membeli Milo Fuze 3 in 1...antara drinks yang wajib ada kat umah utk menyenangkan my kids if i'm not around kan.....Yang syioknya, beli milo nie satu pack tapi dapat 2 small gifts, color pencils. Tak tahulah promotion nie start bila sampai bila. Sebenarnya tak prasan pun ada free gift sampai lah balik ke rumah unpack groceries...

Yang suka banget dapat color pencils nie and dah jadik hak milik dia adalah tak lain tak bukan.....
Sapphire lah :D


* edited : sudu yg berkaler cantik tu sebenornya emerald yg tolong kalerkan....yg conteng merah2 tu Sapphire yg punya angkara...she lum pandai kaler laaaa *ihiks*

drafted entri nie dah lama buat tapi tak publish...memandangkan tahap penyakit 'M' makin kuat menular dlm body i nie...i publishkan je entri dalam draft iye hehehehe....asalkan blog berupdate kannnn....

14 comments:

Sharinginfoz said...

memang sodap kan milo menjadi pilihan ramai tak kira muda or dewasa or tuuuuuuuu

Dee said...

padanlah mimi n fifi bwk balik benda ni..dpt dr milo fuze upanya..hehehe..

atty's said...

sapphire dah pandai mengala ye..gud girl..

zarin said...

cantik sapphire colour ye..

ratna said...

cutenya pensil kaler tu... ehh kena beli milo fuze gak ni..

☆ lieya latif ☆ said...

hai...salam kenal,

kat umah pun laju jek kalo milo ni kak.....anak2 laa suke bedal...cantik laa kaler pensil tuh....teruja ngan bekas milo tu....harus gi cari gak ni kak hehehehe

POSH76 said...

i pun suka milo fuze ni senangkan....pandai nyer si kecik tu drawing hehe

momguess said...

i pon suko milo
ank i mkn gitu je
xpayah buek air
sesudu stiap pagi

lily lotus said...

cutenya gift tu. ehh i nak grab jugaklah. hehe

Eyriqazz said...

pernah try milo fuze ni..sedap juga..comel la gift dia tu...

Nor Aishah said...

rasa nak belilah milo 3 in 1 ni.. mudahkan.. sbb anak saya bila nak tido tu dia memang nak minum milo dulu.. tu pun semenjak dah berhenti minum susu

rasp said...

sharinginfoz,
: a'ah...milo mmg disukai ramai kan..

dee,
: a'ah...dpt free tu..

atty,
: dia pandai conteng2 je sis :D

zarin,
: chooopppp yg cantik berkaler tu is done by emerald...

ratna,
: alamak dearie...i tak tau promo nie still on ke tak..dapat nie rasanya awal bulan kot..nie draft entri lah dear, dlm lama buat baru publish je...

lieya,
: salam kenal sis...kids mmg suka minum milo kan..

posh,
: senang yg teramat.. si kecik tu pandai conteng je sis sebenornya :D

momguess,
: oh iye ke sis...hahahahaha

lily,
: sblum grab jez tanya le if still ada tak promo nie iye...

eyriqazz,
: apa yg penting, sonang nak dibuat :D

aishah,
: mmg mudah sis...kalo nak cepat buat lagik le mudah :D

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

baru nak cakap,pandainya sapphire ni kaler..upenya kitaorang kene tipu...

GreenJade said...

baru nk puji terus terbantot keh3

xceli melo fuze tuh pon my feveret sis.rasa dia sedap sket dr melo biase2 tuh.