Tuesday, April 20, 2010

... menodai ...

Cantik tak flower deco kat meja i nie...tu bunga pelesu iye, bunga plastik daaa...utk mata i yg kurang seni nie, mmg dah cantik lah kannnn :D

Sebenornya dah lama flower tu dok kat blakang i tu...Tapi kan petang semalam, i terprasan sesuatu...

See.....see....
Yang dalam kotak tu....tu putung rokok iye....siap ada abu dia tau...huaaaaaaaa sapa lah yang telah 'menodai' deco i nie.....sungguh kureeeennnnnngggg!!!!

Takpe lah friday nie, i akan cuci the whole thing....gamaknya nie hint nak soh i cuci deco yg dah lama tak dibersihkan nie kot hehehe ... Wah! Positif thinking gitu :D

14 comments:

atty's said...

TAKPE ..JUMAAT NANTI LEH DECO ..LAWA2 LAGI..DR YANG ASAL..

Dee said...

wah..kijam..sapa je lelaki dlm opis u tu sis..hehehe..

ratna said...

ha ha ha
sapa la yg punya angkara tu.. ntah2 bos lama sis kot..

Izan said...

sapa lah yang dengki ni... ish ish ish...

Diarihatiku1976 said...

ha ha ha
sapa la yg punya angkara tu.

~~ciklinn~~ said...

aduyaiii sapolahh punyerr keje tu yerk..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

cantek sis..pandai la u..

Cik Wanie said...

nampak mcm real saja bunga tue,
kalau akk nak real,
akk dtg lah umah wanie,
ada mcm2 warna tau,
hahahahaha:)

kuwang asam saper yg letak putung rokok itew,
hahahaha:)

a-as said...

cantik!

nampaknya lepas ni u kena pasang cctv da... :)

~ Lady ell ~ said...

saja je dia bg tambahan eksesories kat flower u tu..:)

dengki betul ekk..

POSH76 said...

bunga tu cantik sgt....saper la yg suka suki dia dengki buang kat situ...tong sampahkan ada...spoil betul la

lily lotus said...

erk..haha..festime tgk pokok ternoda gini :P

GreenJade said...

cess sape lah buat dajal tuh..sgguh kurengg sivik hik3

x sabo tggu deco baru..adekah lg segak? adekah..?hik3

chindek said...

tu la sikap perokok negara kita..tak kira kat mana n dmana..selit tetap selit..