Friday, April 16, 2010

... main mata ....

Meh le main mata dgn i....
Hehehehehe....tak nampak sangat kan....ekceli i pakai bulu mata pelesu tu haaa hahahaha tapi tak reti nak amik pics close up sgt :D

See apa i dgn ima dah borong.....

Bukan nak buat niaga tau, sebab murah banget tu yang borong tu. W'ouls beli kat Jalan Tengah, jalan kat blakang opis i nie, setiap jumaat ada macam2 gerai dari hujung jalan nie, sampai ke hujung jalan nun.

Nie kalo beli satu RM2.50, kalo beli 3, RM6 tapi kalo 6, RM10. So i amik 3, ima amik 3 satu set jatuh rege RM1.6666 sen...tak ke murah :D I pilih yg tak nampak sangat ketebalan nya.... at least kalo nak gatal2 nak pakai kat umah ke, kat opis or jenjalan je pun org tak prasan sangat kan... nak melawa tapi tak nak obvious sbb malu, camne tu hehehehe...

So, hujung minggu apa plan? Jenjalan, gi kenduri kawin or perhaps stay home je? Or nak ke Nuffnang/Gatsby nye event tu...i tak gi...sesapa yg pegi tu have fun, harus snap snap snap and cepat2 lah update blog ek....

Take care and have a splendid weekend...

16 comments:

atty said...

lawanya mata sis....leh masuk kelab anak aty tu siakak..tu..

aty pun tak join ..event nuffnang tu ..hehehe..happy weekend..

Dee said...

amboi..kemain eh u sis..hahaha..sapphire ikut mata u sejibiklah sis..

Diarihatiku1976 said...

adohai.. akak memang teringin beno nak pakai bulu mata pelsu ni dikkk.. tapi akakt ak reti... camner tu...

IdaShah said...

cantik pakai bulu mata palsu
murah pon murah

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wahh, murah gile.. cantek la mata u.. hahahaha

eLLy said...

Wow sangat la cantik dan murah.. nak kirim boleh? klu tak menyusakan you la.. if okey email me okey ;)

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

sis, u jgn main mata!ramai yg tergoda nantii!!!tak tahan u....huhuhuh;)

Si Pemburu Bintang said...

amboi, akak kena beli yang lentik sikit.. baru vogue

maya amir said...

i tingin nak pakai bulu mata pelsu..hehe.. tapi i tak pandai.. camne ek? gam die lekat kuat tak? tingin sgt laa nak try..heheh

Sharinginfoz said...

macam2 benda palsu kan...... i ori....

GTO Kena Belasah

ratna said...

aduiii murahnya sis.. nak kirim bole??? kat sini mahal woooo...

Mak Pah Vogue said...

whoah.... mmg murah sesangat tu!!!! kat mana tu rasp? mana ler tau klu akak balik kl boleh singgah n borong.

lily lotus said...

hihi..rajinnya mak dara ni..u kena kelip2 lebih sket pakai ni..baru org perasan..hehe

Izan said...

wah... cantik2... i pun ada beli tp last2 tak reti nak pakai. huhuhuhu. so terperuk je la kat dalam laci tu =)

Mrs.Sheikh said...

Iskk.. camne nak pakai ek kak? ada pelekat ek? kene air boleh???

POSH76 said...

kelass sis nyer mata dah lawa tambah dgn fake eyelashes lagi ler cun hehe