Thursday, April 8, 2010

... kopitiam junction ...

Tengahari semalam i tinggalkan Sapphire kejap dengan babysitter dia. I nak gi lunch date *ihiks*

Gi lunch date dengan Sis Dee and anak buahnya I-Shah.Jumpa kat Kopitiam Junction, Bukit Bintang. Coincidently i cuti & Dee pun cuti, so amik peluanglah nak jumpa jap.... Food yang diorder, sis Dee makan apa ek sis, toasted bread dgn jam kaya gitu kot tapi tak fokus amik pics food dia coz dia sendiri kata tu food biasa2 je kan hehehehe...Yang satu lagi tu nampak yummylicious, yang i closeup tu, toasted bread with aiscream. I-Shah makan sensorang je tak share2 dengan sis Dee sbb katanya sis Dee asyik dok sembang je, so dia takmo lah interprem kan hahahahaha Dorang had a late breakfast, sbb tu makan lite2 je...Me plak jez had nescafe O without sugar utk breakfast *ihiks*, so harus lah makan heavy kan, i pekena Ipoh Hor Fun, all time paberet i....
Tak le lama sangat dok sembang, sejam lebih skit je, then memasing angkat vontot. Sis Dee ada urusan yang nak disettlekan lagik...me plak nak continue jenjalan, cuci mata and cuci poket skit hahahahaha.

InsyaAllah sis, ada 'jodoh' kita jumpa lagik ya....uols bila plak nak dating2 dengan i?

11 comments:

sisdee said...

bes kan dpt jenjalan minum2..bual2 huhuhu...

x pe sedo diri jauh :p

atty's said...

bila nak jumpa sis lagi ..nieh..windu.

POSH76 said...

bessnyer korang selalu jer berdating yek...cam pernah ku lihat ini tempat...hehe

Dee said...

thx for the lunch n luangkan masa utk i..hehehe..ada jodoh ketemu lagi ye..

UnGu VioLet said...

cuci poket erk kak.. tue yg ayat paling bestt tue.. hik3...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

kite jugak belum berjodoh lagi kan sis... hehehee
sis amek awarg beautiful tu ye... n kalau rajen, jawab tag, kalau tak rajen, tak jawab pn tak pe, asalkan menerima award dari i tu...

Cik Wanie said...

dgn adkmu ini bila lagi kak???
hihihihi,
nanti tunggu wanie trun KL ok,
hihihi;)

miss u

lily lotus said...

i nak dating dgn u! nanti kita plan ekk...

PerantauSepi1306 said...

musti bestpren nie ;D

GreenJade said...

sure 'botak' poket kna cuci2 yer sis hehehe

jommm deting2 dua lak jommmggss

Izan said...

da la tgh lapar ni. huhuhuuhuh