Friday, April 23, 2010

... koleksi FMs ...

Lama dah tak update pasal koleksi Fridge Magnets @ FMs i kan... Jom layan antara my latest addition.

Ingat tak Aqua gi India for his Chess Tournament dolu tu..ni souvenir dari dia laa, tq darling.

Ni plak dari boss SH yg gi holiday ke Down Under, tq boss next time bawa balik koala bear k :D...

Ni from kawan SH gak, Nom, macih ek bila nak ajak gi holiday togeder2 nie...

Ni baru dapat last month kot...dari my fwen yang gi ke Japan, see still dalam plastik tu :).
And the latest one is yang nie, from one of the bosses kat opis i nie, dapat 2 minggu sudah kot, oso still dalam plastik hehehehe.
Ada lagi yang i nak gi collect...wah collect tu hehehehe. My SIL baru balik holiday, dia antara yang terkandas kat international airport bebaru nie, tak dapat nak balik ke Malaysia hahahaha...syiok lah dia tambah lagik holiday dia kan.. So,semalam dia roger2 i soh gi amik FM kat dia...tengok lah kalo rajin weekend nie gi lah, nak gak dengar stori mori holiday dia tu. Tak dapat gi, dengar stori pun hepi gak ngehehehe...

SH darling *dan dan tu darling ek*, kita bila nak gi holiday lagik ek...this weekend ke? Nak ke mana???? Paris? London? New Zealand? Apa? Hulu Selangor??? nehi nehi.... KL? ok gak tu hehehehehe....

Take care and HAVE A LOVELY WEEKENDS UOLS....

15 comments:

sisdee said...

wah..kita suke fm...suke dan suke....heheheheh..jeles le sbb lawa2 :)

Kancilbiru said...

wah menariknya....suka suka...

ratna said...

wah..makin byk la FM sis..anyway.. saya paling suka yg taj mahal tu..

atty's said...

cantik2 semuanya sis..teruja aty tgk.hah ..

POSH76 said...

wah sis koleksi sumer over the seas tu....nak satu bley....tak malunyer hehe

lily lotus said...

sis..u jgn cari pasal weekend kat hulu selangor plak :P

☆ lieya latif ☆ said...

wow bestnye sume koleksi dari oberse hah.... lieya penuh gak kat esbok tu...tapi local punye jek ...keh keh keh

Dee said...

dee jeles yg taj mahal tu...mmg mahal betul..ish..ish..ish..

~ Lady ell ~ said...

wah..makin berat lh nk bukak pintu fridge tu yer...:)

best arr sis..tk pegi tp feel mcm dh pegi dek krn tengok fm ni je..

Cik Wanie said...

amboi bestnyer akk dpt byk FM,
nie yg nak jeles beberapa saat nie,
huk huk huk.....

wanie pun skg dah gila kumpul FM nie,
hahahahaha:)

maya amir said...

sukalaa yg taj mahal tu.. sgt222 menarik:)

eLLy said...

wahh makin banyak la your koleksi ..

nuraarin-life said...

saya pun suka fridge magnet nie.. baru jer start kumpul... nnt bile koleksi dah banyak baru kongsi ngan sis yer

honeylanz said...

salam rasp... i pun suka collect fm. tp masih x byk ;)

north face factory outlet said...

Buy best wedding dresses at best price from world leading online dresses supplier.Enjoy custom made prom dresses,discount wedding dresses,lace wedding dresses,cheap wedding gowns,cheap evening dresses,discount wedding gowns,discount prom dresses,cheap prom dresses at http://www.dressesol.com