Monday, April 19, 2010

... have fun ...

Salam di pagi isnin uols.....Amacam your wiken? Had fun? Yang pegi Nuffnang/Gatsby nye event tu congrats..uols dah mencipta sejarah gitu kan.....

My wiken was fun....fun with family je pun :) Tapi nak update blog kemalasan....Slalu i will update untuk autopublish samada hari Sabtu or Ahad...tapi looks like kemalasan ditangguh2 sampai semalam nak buat tup tup intenet buat hal sampai ke subuh tadi huhuhuhuhu....

So, today a simple update from the opis...lum start keje lagik...now kul 8.20am, lagi 10 minit...then jap gi ada plak perhimpunan staff. Tengoklah if ada masa and RAJIN i will update & blogwalk...if not see you guys later2 lah ya :D

So jez wanna say to uols...have a great day, have fun and take care.......

See, Mr Patrick nak tolong update blog for me :D

7 comments:

Sharinginfoz said...

memang seronok pi gatsby.... ramai jumpa orang yang sebelum ni tak pernah kenal... anyway have a good monday

sisdee said...

happy monday...i pun klu wkend pun malas nk update blog :p

ajee @ ngongoi @ kak poyo said...

happy tiring monday sis!lama tul berhimpun tadi!

PerantauSepi1306 said...

=D bseonye patrick tu.. hehehehe
happy monday sis!

lily lotus said...

haha..comel ok pic tu

Izan said...

ala kiutnyer.... ni sapphire punya ke mak sapphire yang punya ni. heheheh

ikiqzana said...

salam sis.. lama x jengah kt sini. harap2 sis sekeluarga sihat sejahtera... amin.