Friday, April 23, 2010

... florist ...

Kalo jadik florist best gak kan. Tiap2 hari dikelilingi oleh bunga2 je ....

Sebenarnya nie crite on 21 april hari anniversary i tu. Pagi tu ada mesyuarat kat board room tingkat i. So adalah sorang GM nie. Dia nie kalo naik floor i, mesti dia singgah bilik i untuk sembang2. I pun suka je layan dia crite. Macam2 lah dia akan stori kat i..pasal his family, his pengalaman, pasal artis ke apa2lah. Tapi kan semalam, dia masuk bilik i terus script nie tercetus :

GM : Eh, bila u tukar profession jadik florist nie?
i : En, naper plak dato' ckp gitu...
GM : * sambil menyengih * Dari luar i tengok your place is full of flowers...
i : isk dato nie, bikin suspen je tau....

Tapi bila i tengok balik ofis i nie.... Well, see for yourself lah .....
Yang i bulat2kan tu, brapa banyak bunga daaaaaa plus one pokok yg sememangnya subur je dok tumbuh tu..... yang bunga rose dalam balutan tu, i baru je dapat from SH *ater dah anniversary kannnn* yang lenlain tu, rasanya i nak kena keep skit laaa...dah menyemak plak i tengok hehehehe....Nanti nie nak kena re-deco balik la bilik i... Alahai bunga...bunga....

15 comments:

Sharinginfoz said...

letak banyak2 bunga kan.....

☆ lieya latif ☆ said...

iyo laa sis...penuh bunge hah bilik sis..cantek sangat.... segar jek biji mate kalo ngantuk2 buat keje heheehehe....

ini mcm, boleh bukak kedai ni sis heheheeheh....tapi tu laa..pompuan ngna bunga...mane boleh dipisahkan....kan ... kan...

lina said...

hehe biler dah tengok gambo memang betul banyak bunge..
sis, kasik sini ler yang tak mo tuh..hehheh

sisdee said...

hhahahahahhaahha...haah le bunga situ sana sini (cam lagu ct) hahahahhah...

apa kata tukar2 letak bunga tu hari2 hahahahhhah..mesti orang pelik..hari2 bunga lain2 :)

tp mesti cantik n full of surprise hahahh

bunga rose tu cantik..(mode jeles)

Dee said...

a'ahlah sis..byknya bunga..

ratna said...

pompuan dgn bunga mana leh pisahkan. saya pun tak suka nak kumpul2 bunga..tp bila sekali dpt bunga suka sgt..

atty's said...

ekekeke..golak aty sis..aah dah mcm kedai bunga ha..ekekeke.

mrsharis said...

hehehe..klu dato' tu tak tego gerenti akak tk pasan kan.. :)

Nor Aishah said...

byk ye bunga.. patutlah dato tu tegur.. ceria je bilik dengan bunga2 tu

SyaNa said...

haah meriah bunga :-)

POSH76 said...

banyaknyer munger....tapi paling bess mesti munger dari SH yek hehe
jgn dato kasik sudah hehe

lily lotus said...

wah..no wonder u look so bersei2 :)

~ Lady ell ~ said...

biasalh tu org pompuan..:)

eLLy said...

Annv yg ke brape sis? syokk nye dapat bungaa ;p

Izan said...

hahahaha.. kene perli la plak... mesti harum bau bunga bilik u kan??? =)