Wednesday, April 28, 2010

... BFF ...

Ada sorang kezen i nie, anaknya, Rizq sebaya dengan Sapphire. Rumah w'ouls pun dekat2 je. Dorang berdua nie best friend forever (BFF). Kalo bior dorang nie main together, memang tak yah nak riso pun. Takat harini dorang lum pernah fight lagik la. Walopun kalo toy ada 1 je, dorang leh share2. At their age kan susah skit nak share2 toy nie....Hopefully sampai besar they can remain kezen & friends forever cam i dgn ibu Riqz and myself with a few other kezens who are very close cam dah anggap adik beradik je...

Photo Albums at WiddlyTinks.com

Gambar kat atas tu, masa last year nye raya. Dorang main2 kat laman rumah my bonda...Managed to snap a few pics.. See how the enjoy each other's company. Nak tergelak gak tengok pe'el dorang. Cam iklan 'Tan Hong Ming & Qistina' pun ada kan hahahahaha...

Ni plak gambar lama2 yg ada dalam simpanan i, aiseyman, naper plak tak leh load widdlytinks nie..takpe lah i edit cara lain laaa ...see dari kecik lagik dah bespren gitu....

Agaknya bila dorang besar mesti cam shy2 cat kan tengok tis pics hehehehehe....

8 comments:

lieya_latif said...

wah bagus ar sis...kecik2 dah boleh develop BFF.....betul tu, lieya pun teruja sebab baye2 dema ni....kuat gak gaduh ....tang rebut barang tu no 1...tapi dieorg ni boleh kamcing....bagus betul.....betul2 teruja.....ni mmg sampai kesudah leh jadi kawan baik nie....

eLLy said...

Bff .. ye la teringat iklan..
Nama saya Tang hong ming'

lily lotus said...

ehem ehemm..ada chance jadi menantu ni

rasp said...

lieya,
: tu la kan, i pun cam kagum tgk dorang lum pernah fight ~ for their age kan ~

elly,
: hahahaha kan cam iklan tu kan...

lily,
: hopefully tak lah sis, coz dorang nie kezens lah gak kan...2nd kezen gitu...

arianna adrizal said...

alalalal comel je dua2 ni ye..

ct_nurmarlissaa said...

nomeii nyerr...windurr plakk kat buah hati mama...

honeylanz said...

cantik gambar bff tu...

ratna said...

kalau sama jantina tak der la nak shy2..tp kalau dah lain jantina..harus la shy2.. hik hik..