Tuesday, April 27, 2010

... berpizza ...

Malas nak stori...layan pics je lah ek..

Peace everybody. Emerald ajak berPizza utk sambut birthday dia. So, petang tu leh bawa Aqua out kejap from asrama dia. So gi amik, then apa lagi, sapedek...

Dah order, kita main posing2 dulu k....Isk.....dah setengah jam dah nie dok tunggu pizza., perut memasing dah berkeroncong, mulalah muka mencuka...sabar lah lalings, ibu pun lapar gak, tapi ntah ngapa, servis dorang malam tu adalah out..45 minit menunggu food tau....
Agate buat apa tu? Main sms pulak tu, no wonder cepat ke habis credit haippppppp...

Dah baca doa, tunggu apa lagi....ngap leee...Sapphire tengah nikmati pizza sampai tertutup2 mata dia hehehehe...


Jom pizza jommmmm....

* masih mode malas, publish n3 dlm draft je :)

12 comments:

ratna said...

cantik anak2 sis yg pompuan.. muka emerald mcm muka sis sikit bila senyum.

nuraarin-life said...

Wah makan pizza, teringinnyer...

Kena tunggu dapat gaji dulu la... isk isk isk

north face factory outlet said...
This comment has been removed by a blog administrator.
☆ lieya latif ☆ said...

SODAPNYE SIS!!!

dah lame gak tak pekene pizza hut....asek2 order dominos jek keh keh keh ......

sisdee said...

bila ek last kita makan pizza?
sbb syahmi smlm baru jek ckp dah lama tak mkn pizza hahahhahaahah

oh masa my birthday bulan 2..huhuhu lama gak kan hahahahahah

Nor Aishah said...

sedaynya kak.. hehehe.. walaupun bulan lepas 3 kali member belanje mkn pizza.. tapi tetap tak jemu.. oh.. chease..

rasp said...

ratna,
: iye ke, tq tq...ater dah ibunya, harus lah ada irasnya kannnnn *ihiks*

nuraarin,
: bila dpt gaji, jangan lupa serbu iye...

lieya,
: anak2 i kureng skit dominos nie...

sisdee,
: tu kiranya lama la....i every month harus gi...memasing pencinta pizza...

aishah,
: kalo dah pengemar pizza, tak pernahnya jemu kannnn sis...

lily lotus said...

sweetnya anak2 dara u sis..tgklah mommy diakan

mrsharis said...

Seronoknya tgk anak2 sis dah besar. Mesti mommy dia dh bleh berehat selalu kan, dah ada anak dara yang boleh diharap..

POSH76 said...

ala la shedapnyer makan pizza hehe

rasp said...

lily,
: to me dorang mmglah sweet tapi idokle sbb mummynye sangat kot *ihiks*

lia,
: rasa penat jaga sapphire tu kuranglah berbanding masa nak besarkan 3 org tu...byk gak lah i dah leh harapkan tapi i make sure settlekan hal2 skolah dulu...byk sis keje skolah dorang...kkdg tu penat i tgk dorang...ada plak yg i tolong2 kan...tak termasuk ko-ko dorang plus tuisyen plus activity lain...so, penat dia lain skit laaaa...

Izan said...

sapphire mmg mmghayati pizza ni dgn sepenuh hatinya =)