Tuesday, April 27, 2010

... bedroom deco ...

I suka tengok buku2 deco. Lepas tu mulalah verangan. Especially kalo bedroom, living room, & kitchen...cam best je kan .... ntah bila i leh merasa leh buat deco vogue da vass gitu. My house yg sekangkang monkey tu skarang sempoi je..

Jom layan bedroom deco pics yg dipinjam dari en. google.....

Green lover...nampak kemas je kan...
Lomantika gitu....

Boys room...

Refreshing ....



So sweet bilik gegirl nie...


Dah tengok nie semua, mula la rasa ngantukzzzzzzzzzzzzzz je hahahaha....bilik mana pilihan kalbu uols....uols ada specific theme ke?

17 comments:

Dee said...

kalo ada duit sis..dh lama bilik i and anak2 dara tu jd gini..hehehe..

mrsharis said...

uhhhhh..best..best. Kalau bedroom lia macam tu gerenti rasa nk tidur jer sepanjang hari.

POSH76 said...

adui me too suker deko2....dapat yg kaler pink tu tak mo kuar bilik terus hehe

ratna said...

saya suka yg romentika & bilik gigirl tu..

atty's said...

cantiknya bilik..bila nak dapat,,

POSH76 said...

alamak terharu la sis
here my email address
isma@gpstech.com.my
Thanks sis....

sisdee said...

i suke bilik boys tu le...hahahahah..berangan nak buat bilik anak camtu..heheheh..rumah sekangkang ayam dah berangan tak abis :p

kita suke bilik yg simple...heheheh...n sweet..tak tau le camne hahaahahha..yg pict no 4 tu lawa gak kan :)

Mommy Lily said...

teringin nak transform bilik lily jadi tema PINK gitu

rasp said...

dee,
: i pun sama gak...

lia,
: kan sis kaannnn....

posh,
: hahahahaha...terperap je dlm bilik kan...thx for the address..

ratna,
: sweet je kan both rooms tu...

atty's,
: i slalu dpt sis...siap tukar2 lagik layout...dapat dalam mimpi je leeee hehehehe

sisdee,
: i pun suka yg simple tak suka yg clutter2 sgt kan, senang nak kemas..

rasp said...

mommylily,
: leh je sis...

kimmy said...

hi rasp..

kimmy follow ur blog k..

eLLy said...

My bedroom punye theme
"tangkap muat" ;)

rajin gak beli buku2 deco & tengok tv pastu veranggaaann

☆ lieya latif ☆ said...

cantik2nye sis...bilik for gegirl tu lieya geram....kalo dpt bilik camtu mmg tak keluar2 bilik lee gamaknye wakakakaakakaka....

bagus gak sis buat entry ni, boleh cuci mate cari ilham tuk deco bilik anak bile pindah umah nanti...

sWeEtDaRLinG said...

i suka tul katil yg ada tiang, tapi takleh letak kalau bilik sempit... tunggu i beli umah besar yaaa...

Izan said...

tu la kan... sama la kita. berangan jer lebih. bila tgk katlog mana2 tu mula la berangan tak abis2. bila tgk harganya tetiba terpaksa batalkan angan2 tu. huhuuhhuhuu

lily lotus said...

of course yang pink tu..hehe

honeylanz said...

tgk pic boys room, br igt nk tukar langsir utk bilik mykids... x patutkan langsir berbungga ;)