Friday, April 30, 2010

... ada 'ong'...

No. 8 slalunya direlatekan sebagai nombor bertuah untuk kaum cina kan. Tapi sebenornya ni bukan crite pasal ada 'ong' ke tak ... ni sebenornya pasal 'tag' hahahaha...

Cik Puan Sri Izan , telah menge'tag' i on this..the '8'th tag, suka suki i bagi nama tag nie.

1. go to your photo files, select the 8th photo folder.

2. select the 8th photo in that folder.

3. post that photo with the story behind it.

~ Ni i edit guna photofunia and since then i guna nie utk screen computer i. So tiap kali buka my ofis computer, nie lah yg i akan tatap...my four darlings.

4. then challenge 8 blogging friends to do the same.
~ sesapa yang rajin nak buat silalah....coz rasanya ramai yang dah buat. Tak silap i, i pun pernah buat nie, tapi rasa cam nak buat lagi, so i buatlah *ihiks*

*****************************

Tugasan pertama dari Cik Puan Sri Izan, i dah settlekan. Dah settle tugasan tu baru leh tempek ini award...pun dari Puan Sri yang sama *ihiks* thx ya sis...

Bukan leh amik sebarangan....harus laaa ada syarat kan....10 things that makes me happy lalalalalala....

1. Happy birthday to you...eh eh tak le hehehehehe...bila with my family.

2. dipanggil "ibu, ibu...." cam besh je bunyi dia...

3. dipanggil "Ayang..." by SH *blush*

4. bila my family & myself dapat gud news, gud results, gud health bagai....

5. ada family reunion, plus makan2 besaaarrr punyaaaaa....

6. pergi holiday... melancong & melencong hahahaha

7. dapat bercuti dari opis, walopun tak gi holiday, dok umah je...

8. dapat shopping tak hengat donia *yuhooooo*

9. dapat spend time with friends plus makan2 besaarrrr punyaaaa *again* hahahaha

10. dapat ideas utk blogging yipeeeeee....

11. oppppsss 10 je kan....kalo nak buat list byk lagik kan hehehehehe...

Sebenarnya nak kena namekan 10 bloggers utk amik award nie TAPIKAN sesiapa saja leh amik award nie, i nak share2 dengan uols TAPIKAN ~ mesti ada tapinya ~ jgn lupa jawab soklan tu iye....

Have a great friday....

5 comments:

Shopaholic Mama said...

You are the champion tag queen! I really salute you for this! I cant even think of what to do & write bab tag tag ni! hahaha

~ Lady ell ~ said...

ell a mik ya.thnx but tunggu bila kering idea baru ell buat..:)

☆ lieya latif ☆ said...

wah rajin sis...siap hah keje umah yg diberi heheeheh.....lieya ni bab tag2 yg lemah ni...selalu jek tak siap keje sekolah keh keh keh

lily lotus said...

happy weekend sis :)

Izan said...

bagus2 rajin buat tag... i punya tag banyak lg tak siap.. huhuhuhuhu. kumpul la banyak2 skit... kang bila rajin banyak la entry pasal tag =)