Friday, March 19, 2010

... wonderful weekend ...

Yeay, finally it's friday. Had a great time lunch hour tadi. Walopun food so so aje, but the companion was superb! Someone blanja plak tu, thx ya! Stori pasal lunch, kita simpan sampai isnin ya....

Skolah pun dah nak start balik. Rutin rileks mode pun dah nak tukar shift dgn mode hectic. To those yang tak brapa nak sihat, hopefully you'll fully recover over the weekends. So u guys, enjoy your weekend..have fun, make beautiful memories and take care!


* pics credit to mr google



So, what's your plan for the weekend?

6 comments:

eya said...

duk umah goyang kaki je kak..hehe..

nuraarin-life said...

hmm..

esok nak g ipoh, anak boss kahwin, so kalau nak bonus kena tunjuk muka la hehe

anyway, have a nice weekend yer

Dee said...

happy weekend gak sis..

zarin said...

happy weekend to u tooo :D

sisdee said...

u too...yelah i pun kena susun schedule balik bila dah naik cuti..rasanya buka anak jadi malas cuti skolah tp ibu hahahahahhahah..

rasp said...

eya,
: enjoy your goyang kaki, goyang badan goyang inul bagai hehehehe

nuraarin,
: kalo akak ikut sama leh sesama dpt bonus tak hahahahahaha have a safe trip dearie!

dee,
: u too dearie..

zarin,
: u too sis...

sisdee,
: betul betul betul...rasanya ibu2 pun looking forward utk cuti skolah kan hehehehe