Tuesday, March 30, 2010

... sprint shopping ...

Weekend bebaru nie kan Sapphire tak sihat, so plan nak shopping dah tergendala. So, memula tu plan nak shopping after ofis je dlm minggu nie, tapi takut plak tak sempat. Iyelah, waktu i balik ofis tak menentu. And slalunya kalo nak gi shopping, i balik umah, bring the kids along and patah balik masuk bandar, takut tak sempat je kan....

Sib baik sunday afternoon sapphire dah pulih. Tapi w'ouls tak terus keluar. Still rileks kat rumah sambil pantau sapphire. Mana nak tau, kang naik pulak demamnya tu, tapi syukur mmg dia dah sihat walafiat le. Fikir punya fikir, last minute decide nak gi gak lah. Kuar rumah dah kul 9.10 malam ye hehehehehe...

Dalam kete mula lah plan nak beli itu ini...tapi bila sampai klcc, tengok jam dah kul 9.40, terus je capai apa2 yg patut je, bayar zasssss settle hehehehe 15 minit je i shopping tau, cam sungguh tak puas je sebenarnya :) sungguh sprint shopping gitu...

Tapi tu laaaa nak buat camne kan. I terpaksa gak settlekan hal shopping ni, i gi beli hadiah farewell utk big boss i. Kalo nak buat hari lain, takut je tak sempat dah... hurrmmmm hope he like's the present.

See masa w'ouls nak ke car park, sapphire dah nampak rides nie...rides nie dekat dgn toyrus tu...Nampak tak yg i kotakkan merah tu, *bukan mamat yg dok tenyeh matanya ye* toy'r'us pun dah tarik pintu besi dia nak tutup kedai hehehehe

Lepas tu dia leh ternampak plak fav. dia "Barney" nie. Harus lah dia naik ride nie...2 round oooo naik tu...
Tapi yg kelakar tu, cuba uols tengok gambar yg bawah tu, ala2 cam dok check perut barney kan. Sebenarnya tu dia dok bagi barney 'big hug' sambil nyanyi lagu barney 'i luv u, u luv me, we are happy family, with a great big hug blablabla.....' so cute je i tengok hehehe...

Kids kan, ada2 je pe'el and imagination dorang kan....

9 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ho ho ho
sgt cepat xtvt shopping tu sis..15 minit jer...mmg sure tak puas punya...takpe..next time boleh repeat balik k...

ahaks..cute ler saphire buat aksi camtu..1st ingat nak nyorok kat perut barney coz' x nak balik....

zarin said...

memang tk puas if shopping kejap mcm tu ti kalau dah terdesak nk buat camner kan!
comel je sapphire tu..pandai pulak dia dok peluk barney n nyanyi lagu tu :-)

POSH76 said...

kalu soping laju2 ni tak puaskan...tomei la sapphire dgn barney hehe

nuraarin-life said...

Seronok bila tgk aksi sapphire yg cute n lincah nie.. kanak2 boleh buat apa yg kadang2 kita tak boleh sangka kan..

sWeEtDaRLinG said...

hahahah so cute hug barney...! mmg cam tgh buat ultrasound pun ada gak gaya gituu

lily lotus said...

ooo nak beli utk org oklah shopping sepantas kilat gitu. tapi kalau utk diri sendiri..nangis kalau kena sekilat gitu..so tak puas nanti..hehee

Shopaholic Mama said...

Sis, all the best to you career wise!

All kids love Barney ek..

ratna said...

hik hik..saya baru jer nak ckp "sapphire dok dengar jantung barney ker???" rupa2nya dia tgh bagi big hug yer..

Dee said...

alolo..cutenya dia buat gitu kt barney..kalo i pakai costume barney dia nk x peluk i? hehehe..