Friday, March 19, 2010

... semalam ...

Cuti skolah nie, my kids kan ke Penang, untuk chess tournament, lepas tu sambung bercuti kat sana. Semalam dorang dah balik ke KL. Naik bus bertiga with my bonda. Si Aqua ekceli lepas habis je chess tournament aritu, dia dah balik ke KL sbb dia kena masuk balik asrama petang Rabu bebaru nie. Kesian dia kena masuk skolah awal sedangkan students lain masih dok berhoye2. Tapi nak buat camne, dorang ada bengkel lah, ada kelas tambahan lah...turutkan aje laaa....

Lepas dah pick them up kat Hentian Jalan Duta, terus ke Uptown, agenda : Mengisi Perut :D I tengok Sapphire bukan main hepi je the sisters are back....

Makan time...

W'ouls gi makan kat Steven's, tempat Uptown hawker's tu la. Kat situ byk choice tapi end up mostly order chicken chop and lamb chop, my bonda je makan nasi goreng :) tapi gambar food takde iye :)

Sebelum balik, snap jap gambar....me, me bonda and me girls...

Gambar dah amik, perut dah kenyang apalagi balik zzzzzzzzzzzzzz je lah :)

3 comments:

sisdee said...

kenyang perut suke ati ek hehehhehe..dah lama tak ke penang :(

POSH76 said...

sporting la ur mum joint posing2 lagi....kiut jer semua

dah lama tak makan kat uptown miss the place

happy weekend sis

Dee said...

ur girls nya posing mmg style teenagers nowadays..tp still x over i tgk..kalo my niece..hmm..malas nk ckp dh..letih..