Friday, March 5, 2010

... secret geng ...

Hahahahahaha tajuk tak leh blah, geng lah sangat kan. Lunch tadi gi dating2 kat "Secret Recipe" tu je hahahaha :D Me dating dengan Sis Ayu The Sun, Sis Dee, Sis Nani and Sis Kojah.


Biasalah bila dah jumpa mesti makan2 & minum2....alamak gambar sis Nani tak termasuk food laaa...tapi dia makan sama dengan kojah kan kojah....


Ni i nye lunch.....Ayu seeeeeeee the laksaaaaa...yummylicious..... I lunch dulu kat opis coz ada makan-makan skit tadi nie...so bila jumpa dorang, i takat minum air pepsi je lah.....

Nie 1st time jumpa dgn sis kojah. Tinggi lampai minah nie and sronotnya dapat jumpa dengan adik yang dah lama mendiamkan diri nie sis Nani....Banyak yang diborakkan tapi rahsia ~ ater dah makan kat tempat 'secretkan' hahahaha ~ dan banyak gak pose2 yang menarik dan rahsia ~ eh rahsia lagi hahahaha ~...eeeee gemuk tul i tapi i dah baeeekkkknye crop & edit :D



And dapat gak gifts dari sis Nani...thx sis, i suka 'treasure chest' you yang penuh dengan 'harta' tu :D

Sis Dee pun jadik santa claus....I dapat party pack..bukan satu tapi lima... Naper lima? 4 utk anak-anak i, 1 utk ibunya hehehehe tq tq tq....
What a wonderful time we had. Memang best kan kalo dapat jumpa dengan kawan-kawan... Darlings thx for the lovely time ya....next date bila lagik? hehehe baru balik dating nak dating lagik ek isk isk isk....

Dan kepada semua... HAVE A GREAT AND WONDERFUL WEEKEND!!!

12 comments:

sWeEtDaRLinG said...

kalau laah i dekat... hurmmm teringin nak join sama
sweetdarling79.com

Si Pemburu Bintang said...

blogers punya perjumpaan ker?

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sllu korang berjumpa ye.. beshnya, nak join jugakkk la... tapi mra jauhhhhhhh

Izan said...

wah bestnya gather2 sambil makan2. heheheheh

*ayu the sun* said...

sshhh.. secret lah!!!!
:P


hahahahhha...

i nak laksa tu sis!! OMG! OMG! OMG!!!
terkkeeeccccuuuuurrrrrrr...
uhuhu

maya amir said...

gathering kat mana ni? kat mana? heheh

kojah said...

wahhhhhh secret gitu =D

hurm thanx for da birthday present kak...i loveeee it so much!tq2...muahx =)

Eyriqazz said...

fuhh..sedapnya laksa itu..nak join geng rahsia ble?hik3..

AQisH said...

fuhh..mmg dasat ler u all ni kan..selalu betol berdating².. rajinnnn;-)

Dee said...

opis sapa yg dekat2 mehlah calling2..kita leh je jumpa selalu..

sis..i pun kecur tgk u pya laksa..terbaek!!

lily lotus said...

entry wajib tiap kali lepas gather :D

POSH76 said...

bessnyer dpt jumpa geng2 blogger & dapat hadiah lagi...bila la kt nak jumpak sis...insyaallah one find day yer