Wednesday, March 31, 2010

... roller coaster day ...

Hari nie nampak gayanya it's gonna be a roller coaster day. Gonna have my ups and downs.... Eckeli dah seminggu lebih me ke'bz'an mengemas bilik big boss i. Cam dah leh tukar profession jadik packers & movers gitu....

See, ni part saja of the kesemakkan for the past few days....

Semalam dah settle everything, termasuk last errand my big boss soh buat. Last errand tu esok lah i crite k. So today, even though his last working day kat sini, still nak kena attend meeting tau... aiyoooooo....then ada a small farewell *errmmm ada ke ~ kena wait and see je laaaa (opis politik yg i takmo get involve)* and one thing for sure, today mesti ramai staff nak datang salam2 with him....

Aduuuhhhhh, i'm gonna be emotionally drained! Gonna have to be strong & try to layan everyone with a smile *walopun fake smile kan* .... K lah, takmo crite memanjang, kang ntah apa2 plak i luahkan kat sini....

Till then.... u guys have a wonderful and enjoyable day! Take care....

# To my dear big boss *walopun dia tak baca blog i kan* thanx for being a wonderfull, supportive, understanding boss....though ur journery ends here at this company, it is jez a beginning of a more successful road for you, insyaAllah....and may you build a stronger and firmer foundation with all the 'bricks' that has been thrown at you!!!

7 comments:

POSH76 said...

mesti sis have a nice bosskan...new boss tak tau lg camna...beselah sis kekadang kt pun kena jadi hipokrit...u too take care hehe

sWeEtDaRLinG said...

huhuhuh.. selalu staff yang moving, ini boss plak.. no experience lagi kalau bos yg move

lily lotus said...

syahdunya. ohh i taknak kehilangan bos yang i jaga sekarang. hahaa tetiba

Dee said...

sedihnya..tp i harap u lebih stronger sis..

*ayu the sun* said...

take care sis!
*hugs*

Cik Wanie said...

take care akk,
alwaz luv n miss u...

~hugs~

L@n@ said...

selalunya boss yg kite sayang tu lah yg nak tinggalkan kite .. huuu.. sedihnyer