Monday, March 1, 2010

... rezeki from sis Ratna ...

Pepagi nie tengah dok mencari mood. Iyelah kan cuti 3 hari tu...plus today i amik cuti extra 1 day, so mood bercuti still melekat dengan i hehehehe. So now agak kemalasan skit laaaa....

Buka blog nak baca2 dulu sambil amik mood, terpandang plak Sis Ratna nye blog nie. Ingat tak contest dia yg i soh uols join tu.....Tak sangka lak i leh menang sis, coz i rasa i dah lewat bebenor antar jawapan. Lelain soklan tu agak simple gak coz dah lama gak dok ikut blog dia, cuma tang jam tu yg agak fenin.... ada 2 je pilihan i sebenarnya : swatch or adidas... I opt for swatch and the answer is adidas hehehehehe...tapi tu lah kan dah dikatakan rezki, syukur alhamdulillah....thx ek sis!

I suka baca blog dia. Sronoks baca perkembangan anak2 dia yg comel tu. Jalan crite dia pun simple. Sis, you are doing a great job! Ni buka kes bodek sebab menang ek sis hehehehe tapi it's the truth. Keept up the wonderful writings!

Now mood makin menjelma, nanti2 i pilih pics dulu ek. Banyak gak pics yg nak dipilih tu antara sebab malas nak update...Pilih jangan tak pilih......blog jgn tak blog ~ peringatan utk diri sendiri nie ~ :D

Have a wonderful day....

9 comments:

Kancilbiru said...

wahh rezeki di hari isnin...terlupa pasal contest ni...ingat nk join tup2 bz terus lupa...

Sertai Contest Aku & Kancilbiru

POSH76 said...

wah tahniah sis...kalu dah rezeki tak kemana hehe

ikiqzana said...

taniah sis.. mmg betul tu zana pun suker baca blog ratna gak.. simple dn menarik...

lily lotus said...

congrates sis :)..rezeki maulud nabi ni

e_ja said...

sis u dh sambil2 ingatkan i sekali nih..blog jgn x blog yer sis..;-)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

tahniah tahniah

GreenJade said...

congrats sis.vahh murah rejki dia :)

Cik Wanie said...

rezeki akk kan,
tahniah akk,

hihihi:)

miss u lor:(

~ Lady ell ~ said...

tahniah2..tumpang hepi:)
tumpang hadiah bleh tak?heheh..