Thursday, March 18, 2010

... nak gelar apa? ...

The late Michael Jackson ada trademark berglove sebelah tangankan...

Then kalo dibayangkan gadis zaman dolukala, mesti berselendangkan macam Mahsuri nie..
* both pics kat atas credit kepada en google

Tapi kalo gini ghupanya, dengan sebelah kaki berstokinkan stokin SH & letak towel gitu atas kepala...nak gelar apa?... Micksuri Sapphire ke? ngehehehe

Ni lah kejenye masa i EL hari selasa tu...Kan i cakap lum sampai ke tengahari dah hilang sakit kakinya tu hehehehehe....

Lepas dah settle main tu...main bawah meja plak, bab mengemas bawa keluar pampers, mainan tu dah tak yah crite le kan...
Kot suka dia lah, asalkan bahgia and tak dangerous for her, i redha kan aktiviti dia nie....ada kalanya, walopun rumah semak cam tongkang pecah tapi dia nye pe'el leh buat tergelak sama hehehehehe....

9 comments:

Sharinginfoz said...

bagi le sapphire main puas-puas.. b etul tu janji tak bahaya dan bagi dia kreatif sikit kan...

sisdee said...

hahahahaahah sgt cute!!!!!

yelah kan i pun dah tk larat nak marah my kids pun...as long as dia tak main bnda bahaya dah le kan..permainan juga adalah meningkatkan daya pembelajaran dia :)

bagus amik gambar kang dia dah besar dia mesti gelak tgk gambar2 ini :D

momguess said...

comei sunguh stokin sebelah kaki jer
bwh meja tu mmg pot paling best
dulo2 i kecik2 pon bwh meja mkn tu lah sarang i
hehehhehe

POSH76 said...

Dia tolong kemas tu sis...mana taw nanti dah besar pandai dia mendeko2 hehe..dia main pondok2 tu hehe

Dee said...

eee..mcm fifi betullah dia ni..rajin betul memunggah..tp she's so cute..tu yg cair xleh nk marahkan sis..hehehe..

zarin said...

comel comel...seswei skali dgn gelaran tu ye!hahaha

rasp said...

sharinginfoz,
: tu lah kan...as long as tak bahya..tapi i tak kisah sbb at the end dia yg kemaskan balik :)

sisdee,
: tu lah...biarlah dia dgn 'dunia' dia...kita pantau apa yg patut...

momguess,
: kids dgn main bawah meja nie mmg tak lari zaman berzaman kan sis kan...

posh,
: nangis eric leong tgk tau hahahahaha

dee,
: oooo leh geng lah ek...kalo dorang dok serumah camne le jadiknya hahahahaha...

zarin,
: sesuai ek hehehehe....

lily lotus said...

hahaa..mmg adorablelah ur lil girl ni..sentiasa menghiburkan hati

sWeEtDaRLinG said...

hahahahahahahahahahahahahahahahahaa
memang i tergelak besar, sis! socks sebelah erk? kahkahkah
menantu sapa la tu erk?
sweetdarling79.com