Tuesday, March 2, 2010

... naaaakkkk sangat ...

Ke mana destinasi w'ouls last wiken..... jeng jeng jeng....jaaaaaaaaaaaaaauuuhhhhh tu....over the sea gitu....

hahahahha balik kampung daaaa, penang...bukan over the sea sangat pun, over the selat je hehehehehe...bonda tak jadik balik sebab nak continue stay di kl untuk berhoye hoye dengan sisters nye. Kami nie yg naaaaaakkkk sangat balik kampung, booking je lah bilik hotel and nasib baik masih ada bilik lagi. Iyelahkan cuti agak panjang, takut lah bilik pun elek pocik.

Lepas dah refresh bagai and lepas zohor, barulah w'ouls kuar balik, roger2 my uncle nak jumpa dorang sambil makan2....set jumpa je kat gurney drive, pekena pasemboq sepinggan dua....Masa w'ouls sampai still tak ramai orang...tapi masa w'ouls dah nak balik, punya lah ramai manusia...

Sapphire plak time tu dok lah mengiau nak gi kat tepi laut....'nak touch sea lehhhh? nak wash hand kat sea lehhhhh? nak mandi kat sea lehhhh? nak naik boat lehhhh?' macam2 lah dia dok mengiau kat i. sib baik lah dia dengar ckp time tu and angin dia pun ok coz ramai pelayan2 *my kezens* dia. I cakap no tak leh, sea dirty laaa, tengok, no one touch sea pun, no one mandi pun, ibu amik gambar k, kita 'smile' k.....
So, at last dapat la jugak dia bergambar kat tepi laut nie...ni mmg kat area makan2 tu...Dah abis acara makan2...tak puas sembang lagik dengan my uncle & aunty yg dok crite pasal pengalaman pergi ke mekah dorang aritu....dorang ajak ke rumah dorang. W'ous stay sampai dinner kat sana...puas hati dapat gak jumpa dorang sampai lupa nak bergambaran punya syiok sembang makan sembang makan hehehehe

to be continued

13 comments:

sisdee said...

sabo jek..semua cite byk continue hahahahahah...

apapun kita tgguuuuu..:D

comei tul budak tecit nei :)

ratna said...

sis balik penang yer cuti baru2 ni.. my husband pun pi penang.. dia bertolak dari kg hari sabtu.. dia ada keje.. pastu kan.. lepas balik dari penang tu..dia sebok ajak saya pegi penang lagi lepas ni..dia kata penang best..

SyaNa said...

tu la sis ni suspen tau nk tggu nxt entry
hehhee

UnGu VioLet said...

bestttt... jalan2 rehatkan minda kan.. mmg seronok.. mmg kena rehat2kan diri.. :)

sWeEtDaRLinG said...

wooww bestnya... lama ni i peram cuti i, duit i.. tak sabarnya nak bercutiii

Si Pemburu Bintang said...

aduh! to be continued lagi...suspense ni

L@n@ said...

u nih sis mmg sesaja suruh i tertgu2 tau .. noti u ..

Eyriqazz said...

comelnya anak..rambut kerinting3 gitu..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

tak pernah lol pergi penang ni..
sume cakap besh...
syoknyaaaaaaaa

Cik Wanie said...

ha????
akk blk penang???
x bgtau pun,
wanie pun pi penang tau,
sedeyyyyy,
huk huk huk

POSH76 said...

bessnyer gi penang...penang mmg food heaven...adoii lg sorang blogger citer pasai penang ni hehe

rasp said...

sisdee,
: kang letak satu n3, panjang lebar plak n3 tu...

ratna,
: penang memang best, tapi agak panas laaa sis....tapi mmg best :D u shud go!

syana,
: sebenornya takde suspen apa2 pun...crite jenjalan je hehehehe

mar,
: asalkan nama 'holiday' mmg best kan sis :D

afkar'z,
: wah...nie mesti mantops nye holiday nie....

si pemburu bintang,
: terpaksa disambung, takut kang panjang berjela n3 nie :)

lana,
: *ihiks* jgn babap i k :)

eyriqazz,
: rimas tgk pun ada gak nie....

myra,
: ajak lah ur family gi sana...mmg best :)

cik wanie,
: ala sis, ingatkan u bz nak layan ur tetamu...
tu yg takmo kacau...
tup tup tgk u ada jumpa blogger lain...
ruuuugggiiiii wooooo

posh,
: penang mmg food heavan....

eLLy said...

Balik Kampung..

Kampung mu kampung ku jua ;p