Monday, March 29, 2010

... mood ...

Salam my fwenz....

Amacam your weekend? Had fun? Me tak brapa sangat fun. Tiring skit. Sapphire tetiba je hari jumaat tu had a high fever and muntah2. I amik EL half day on friday tu. So over the weekend, i jadi nurse lah. Tapi one gud thing about tis lil' girl of mine, sakit demam, selagi rasa larat, selagi tu dia meloncat hehehehe budak aktif gitu lah kan. Bila rasa demamnya tinggi skit, baru lah dia baring2 rest...Syukur by Sunday afternoon dia dah sihat walafiat.

Sebenarnya, mood i utk berblogging agak malap skit. Especially minggu nie i'm expecting an emotionally challenging and busy week.
My wonderful big boss is leaving huhuhuhu...contractnye dah expired after running this office for two terms. So, minggu nie will determine who is gonna be the next big boss and whether i nie masih menetap di sini atau ditransfer ke tempat lain. I'm all prepared for the worst but still i'm praying for the best.....

So ampun ya kalo dalam minggu nie, i tak sempat nak gi rumah uols or even perhaps tak sempat nak komen or reply komen ..... Banyak benda yang harus di uruskan....Neway, hoping uols semua will have a splendid week ahead and do take care!!

* pics credit kepada en. google

10 comments:

ratna said...

sis.. saya doakan yg terbaik utk sis.. alhamdulillah sapphire dah sihat.. dia tau tu mama dia nak pi keje hari isnin so cecepat dia sihatkan diri.. hik hik..

POSH76 said...

takper sis life is like that kdg2 kita di atas kdg2 kat bawah...yg penting kita mesti happy

me tetap setia kasih melawat blog sis hehe

atty's said...

alhamdulillah ..sapphire dah sembuh..

takpe sis..nanti dtg mood hapdet ye,.
aty doakan yg terbaik utk sis..takecare..

L@n@ said...

alhamdulillah si girl tu dah sihat .. its okey la sis .. tk yr time .. pelan2 kayuh .. samelah dgn kite kdg tuh busy sgt smpai xdpt nak update blog ..

Mommy Lily said...

yeah kdg2 tak ada mood nak blogging kan kdg2 mood terlebih2. itu semua hormon kottt..haha

mcmana sapphire dah sihat?

AQisH said...

all the best for u ya sis ;)

bab xde mood nk berbloging ni selalu melanda diri ini huhu..

Cik Wanie said...

hujung minggu wanie plak,
bz ngn wedding job,
hihihihi...
letey tapi happy sgt2,
hihihihi;)

miss u kak

nuraarin-life said...

Saya doakan yang terbaik buat sis.

Bila semua dah settle, join contest aarin yer...

I would like to know you better..

Eyriqazz said...

good luck to you..

maya amir said...

saya doakan yg terbaik buat kamu.. keje di mana2 pun sama asalkan niat kite satu-kerja itu ibadah:)