Tuesday, March 2, 2010

... mencari-cari ....

Pepagi lagi dalam kul 8 pagi dok mencari-cari di bandar Tapah...

aiseyman... dah abis plak...

cari kat gerai lain plak, alamak pun dah abis,
next gerai please......wuhuuuuu dah jumpa :)

sib baik jumpa....demi mu nasik lemak hehehehehe....kena la isi perut pepagi kan :D
memasing perut dah kenyang, teruskan perjalanan...sampai ke destinasi, check in hotel & rileks dulu..........
to be continued....

10 comments:

zarin said...

bercuti cuti di mana tu sis?

ratna said...

wahhh suspen.. kat ner bercuti tu.. anyway..nasi lemak sedapnyer..

sisdee said...

hahahahah gitu skali cari nasi lemak...
enjoy nasi kat mana tu :)

POSH76 said...

amboi sampai ke tapah cari nasik lemak mesti sedap giler ni hehe

neezareef said...

amboi saphire..dpt nasik lemak terus landing baekk.. ;D

~ Lady ell ~ said...

hamboi..sampai 3 gerai gi baru jumpa nasi lemak..mmg tk mahu yg lain selain nasi lemak ye...

Si Pemburu Bintang said...

thanx for visiting. silalah datang lagi

a-as said...

cuti2 mesia ke sis. Amboi si kecik tu..bersantai atas katil ;)

rasp said...

zarin,
: balik kampung je sis hehehehe

ratna,
: hahahaha tak suspen apa pun...balik kampung je...

sis dee,
: kat area pasar awam tapah...

posh,
: sebenarnya ok je nasi tu, tapi sbb tapah tu otw nak balik kampung kan, and time tu dah lapar so stop je lah cari nasi lemak tu hehehehe

neeza,
: dia penat bebenor lah tu...

ell,
: kata putus majoriti harus ikut hehehehe

sipemburu bintang,
: insyaAllah....

a-as,
: a'ah...cuti2 sambil balik kampung :)

Shopaholic Mama said...

best jugak balik kampung!

teringin nak pegi Penang coz last time I was there was 10 yrs ago I think!