Thursday, March 4, 2010

... mari menyusun ...

Mari menyusun seroja, bunga seroja ooooooooooo....
Hiasan sanggul remaja, puteri remaja ....

Lagu tu tak de kena mengena dgn crite nie hehehehehe...

Sapphire nie jarang sangat dapat duduk kat balkoni. Kalo dia keluar balkoni nie, i WAJIB temankan dia. Bahya tinggalkan dia sensorang....

Slalunya aktiviti lite2 je, contoh : susun hanger or susun peg baju tu...tapi nie aktiviti paling heavy dia. Segala kerusi & books dia angkut, berpiknik kat situ....amboi, sukanya dia....

See...hanger kat tepi tu, dia mesti nak susun cam tu, lepas dah susun mesti sebut "wahhh nice" :D Nice? menyemak ada le sayang oiiii....
Dia amik a few books letak kat situ coz 'papi nak read book' katanya. Lepas tu bila dia tengok i snap her pics, terus dia amik papinya, 'papi smillleeee' ....


Lepas dah main tu, i make sure dia keep balik semua toys dia. Baru lah ibu nye leh rilek2, tak yah nak susah payah mengemas hehehehehehe....

9 comments:

Dee said...

wow..pandai sepah pandai kemas xpe sis..hehehe

Mrs.Sheikh said...

cute aaa.. girl cute..kosi cute.. chumeelll

zarin said...

bagus sapphire..kecik kecik dah pandai kemas :)

ratna said...

nasib baik pandai kemas balik.. good girl.. dah makin besar sbb dah pandai dengar kata..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

amboi lagu, baru nak layan mood, tapi terbantut... hehehehe...

eLLy said...

amboi.. fisrt time tengok sis buat intro menyanyi nie ;)

POSH76 said...

alahai tomeinyer geram tngk..yg penting dia pandai posing2 hehe

rasp said...

dee,
: dah mak dia kerah, kena lah pandai simpan hehehehe

mrs sheikh,
: hehehehe tq tq...

zarin,
: bab 'mengemas' nie mmg expert hehehehehe

ratna,
: tiap kali dia kuarkan mainan, dah abis main, i kan bebel dia soh kemas...tu yg dia kemas tu hehehe..kalo dah mau dia biorkan je...

myra,
: lagu org lama tu :D

elly,
: there's alwiz a 1st time :D

posh,
: pandai posing ikut aunty posh dia kot :D

Izan said...

my sweety =)