Friday, March 12, 2010

... lunch date ...

Sronots nye semalam gi lunch date dengan my kezen, Cik Dot ~ nama samaran je lah ek ~ Dah lama plan nak kuar makan nie. I memang very the close dengan dia mcm sisters je. So lunch semalam w'ouls gi dating kat Sudu Restaurant, Hilton KL.

Sedap food kat situ. I suka sushi corner dia, walopun tak byk choice. Makan sepuas hati i. Lenlain pun sedap gak. Lama w'ouls dapat duduk bersembang. Ekceli memasing dah ada anak, so slalu bila jumpa masa gathering, tak dapatlah nak sembang sangat coz dok kena melayan anak2 memasing kan sebab tu w'ouls plan nak gi makan2 nie, wah...heart to heart talk gitu hehehehe... Oh ya. Cik Dot nie lah yg baru pindah rumah aritu tu :)

Ni some pics yang w'ouls sempat amik kat situ...Malas skit nak snap, asyik nak sembang and makan je hehehehe....hoping tat next outing plan menjadik lah....

Having a gud companion plus gud food memang heavan kan, tul tak?

7 comments:

eya said...

sushi???????
lamenye x g mkn kt sushi king..ohhhh

~ Lady ell ~ said...

nk jugak!..

Moralle said...

wow...........memang pun heaven ni, nanti leh recommend me when m there ok, hehe...

kojah said...

adeh terliurrr

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

beshnya...

asek ckp makan2 je erk..
camno ha badan tak naek.. hehehe...
ckp nak jadi david n carlo.. hahaha

THE BIGGEST LOSER ASIA 2,
the winner - sis rasp!!!
hahahaha

POSH76 said...

wow sis mmg heaven la makan hotel...hehe

lily lotus said...

combination yg mmg tip top! good companion n good food..mmg kick :)