Thursday, March 18, 2010

... kantoi - zee ...

Skarang nie agak ramai kan penyanyi2 muda yg sora sedap2, cth : yuna, najuwa dll. Nie lagik sorang penyanyi muda yg i kinda loike lagu dia, Zee Avi. She kan pamos amos kat US. Her lagu yang i suka nie, very lite and easy and kelakar....lagu nie takde kena mengena dengan i tau, jalan plak uols pikir yang bukan2. I suka coz agak kelakar and liriks dia sempoiiiiii... uols cari lah dalam youtube ek... ada a few gak lagu dia yg easy listening....about her personality, itu i no komen. Sapa lah i nie nak mengomen orang, diri sendiri pun lum betul lagik...

Kantoi
~ Zee Avi ~

Semalam I call you, you tak answer
You kata you keluar pergi dinner
You kata you keluar dengan kawan you
but when I called Tommy he said it wasn’t true

So I drove my car pergi Damansara
Tommy kata maybe you tengok bola
Tapi bila I sampai… you, you tak ada
Lagi la I jadi gila

So I called and called sampai you answer
You kata sorry sayang tadi tak dengar
My phone was on silent, I was at the gym
Tapi latar belakang suara perempuan lain

Sudahlah sayang, I don’t believe you
I’ve always known that your words were never true
Why am I with you?
I pun tak tahu
No wonder la my friends pun tak suka you

So I guess that’s the end of our story
Akhir kata she accepted his apology
Tapi last-last kita dapat tahu she was cheating too
With her ex boyfriend’s best friend, Tommy…..


Enjoy listening...... makacih en. google for her pics...

7 comments:

ratna said...

ooohh dia ke yg nyanyi lagu tu..

Dee said...

lagu ni dh lama sis..last year lg i dh dgr..tp best kan..

nuraarin-life said...

Zee avi masa terkenal kat youtube aarin dah start dengar lagu dier..lagu mcm kantoi tue mmg catchy sungguh..

POSH76 said...

la ingat YUNA yg nyanyi lagu ni...tp mmg bessla lain dari yg lain hehe

sisdee said...

dah lama lagu nie..tp mmg bes :D

rasp said...

ratna,
: a'ah si dia le hehehehe

dee,
: a'ah sis, nie mmg lagu lama dia, tapi i suka.. mmg sempoi lagu nie kan...

nuraarin,
: dia terkenal pun sbbkan youtube nie kan sis...

posh,
: tu le sis, my fwen tadi nie pun tanya kat i, yuna ke nyanyi lagu nie, tu yg tetiba je terasa nak letak dlm blog hehehehe

sisdee,
: a'ah sis, nie mmg lagu lama dia, bestkan :)

lily lotus said...

mmg cool sgt lagu ni..i suka!