Thursday, March 11, 2010

... hal kurus ...

I nie suka layan reality show. Nak nak Amazing Race, Project Runaway, The Biggest Loser and yang lelain lah....

The Biggest Loser Asia yang baru je habis pun i suka layan. Perrggghhhh memang tabik spring gilos tengok dorang tu kurus kan. Contestant paberet i Kevin & Carlos. I rasa they did great too...

Tapi Juara nye adalah....David....


Uols rasa kalo i masuk ada chance kurus tak, cam mamat kat sebelah i nie....




HAHAHAHAHA...yup, itu adalah David. Semalam i ke Pavilion, terserempak dgn dia, terus i gi congrats dia and bila si Ima nak amik pics with him, i pun apalagi, snap sama lah.

I tell you, tinggi yg amat itu mamat tau. Dah le tu kurus banget. Tapi kan, i tengok dia cam sakit je, gamaknya terlampau kurus laaaa. Dia nie sporting and peramah. Wah! Cam artis lah plak ek :) Sempat lah interview dia sikit, memang dia ckp dia follow regime yg dia amalkan masa dalam camp tu lah and he exercised for 10 hours gitu.

Mak aiiiihhhh 10 hours. I nie takat nak dpt 1 hour utk exercise pun payah...ni sampai 10 jam ko. Kalo i nak kurus pun, takmo lah kurus sangat. Nanti mesti nampak cam tak sihat je kan. hahahaha sebenornya tu semua alasan, kalo dah sememangnya takde disiplin, tekak rasa nak ngap je, apa leh buat, redha je lah hahahaha

Ni plak ayat penyedap i : Takpelah, asalkan tak berpenyakit, sihat ok lah kan....Sayangilah diri sendiri, tul tak uols *wink wink*.

* tak sabar nak tunggu lunch, ada date dgn my kezen, camne nak kurus kan ngehehehe

17 comments:

ratna said...

ni yg jeles giler2 ni sis.. sis ada gambar dgn david (walaupun saya tak suka dia).. jeles tau sbb saya pun layan TBLA. tak nampak carlo ker?

Diarihatiku1976 said...

kalo kurus tu nak ler.. tapi kalo kecut mcm si david tu taknak ler... ahahkss

momguess said...

10 hrs exercise???
huh!!!!
mmg i xmampu
paling i suka project runway
hehehhe

atty's said...

sis..10hrs..exercise..kalo kty yg buat ..mau 10 min dah pengsan..huhuhuuh..

lina said...

wah...
kemain lagik bergambar dengan juara...amek berkat ek??hehhe

eya said...

kurus sgt la david tu,cm x sesuai je..ensem lg ms gemok. terlampau nk kurus,cm x sihat je kekdahnye

Cik Wanie said...

mak ai,
10 jam,

wanie 1 jam pun dah letey,
inikan pulak 10 jam,
huk huk huk huk...

tuelah,
nak kurus pun jgn sampai abaikan kesihatan,
kurus dgn cara yg sihat,
biar lambat asalkan selamat;)

Dee said...

oh..u gi lmbt sket eh..i x lak jumpa dia..did u tell him he should put on weight a little bit..coz he really looks sick and old..

POSH76 said...

wah glemer amik gambo dgn TBLA winner tu....actually i prefer Carlo...tp David mmg dasat drastik udah cengkung satu mcm hehe

Moralle said...

hi salam sis, wah lama tak jenguk sini sae....u nak kuruskan badan ker, dah ok lah tu, cun per, btw yr hp no remain samer ker, thinking of going down to KL for some bz....nak mintak tolong ni...

*gorjesmum* said...

i suka carlo n kevin jugak..david ni dah mcm terlampau kurus..muka nmpk cengkung..eh eh i yg pandai lak kan..hihihi

lily lotus said...

pandai u surprised us ekk! sangat menjadi..hehe

Anonymous said...

alamak ye ke si david ni yang menang...
adoi ingatkan si carlo tu yg menang...
menci2...

p/s : guna pc orang sebab tu tak nak sign in...
from myra..

www.crazygurl579.blogspot.com

rasp said...

ratna,
: tak nampak carlo lah laling, Kalo lah carlo ada, mesti i dah tak nampak david nie hahaha...

ina,
: tu lah kan...cengkung semacam...

momguess,
: tu aaaa, 10 minit pun i tak lepas hehehehe...i pun suka project runaway...

atty,
: hehehe sis, kita leh geng...kalo u 10 minit, i 5 minit dah kong hahahaha

lina,
: i prefer amik berkat dapat duit tu kalo leh hahahahaha

eya,
: dia tu kurus nak menang tu....lepas nie mesti dia put on weight balik skit...

cik wanie,
: tul tu yang...nak kurus biar dgn cara yang sihat kan...

dee,
: a'ah i gi dah lewat, dlm kul 1.50 camtu...and yes, i ada ckp tat he shud put on weight skit, dia sengih je kat i hehehehe

posh,
: my paberet pun carlo...sampai memula tu i ckp kat my opis, ehhh tu juara TBLA, carlo hahahaha sib baik david nie tak dengaq tau....

moralle,
: u shud see me sis, over sihat dah now...i sms u k :)

gorjesmum,
: tul sis, dia nampak tak sihat laaa...cengkung utk kaya gitu hehehehe

lily,
: idok le surprise mana pun...acah2 je tu :)

myra,
: a'ah dia menang...i pun sebenarnya hoping carlo yg menang...

eLLy said...

Ye la David nampak mcm sakit.. but carol .. ehem ehem .. hemsem kan ;)

rasp said...

elly,
: kan elly kan...carlo tu mmg encem aaaa :)

Shopaholic Mama said...

Yeah me too suka tgk reality show eap Amazing race & Survivor!

But I find si David ni looks like kurus sakit, not the kurus sihat type, you know what I mean kan..