Friday, March 5, 2010

... hadiah contest ...

Tabik spring la i kat Sis Ratna sebab lepas annouce je pemenang, terus pos hadiah contest tu and petang semalam i dah terima. Thx ya , suka sangat i....


Tengoklah wrapping paper dia sweet je kan, pepel karer :) Bila buka je hadiah tu, i hepi sangat coz memang i dok plan nak beli pouch cenggini tup tup tak yah beli dah coz dapat hadiah. U nie sis cam tau2 je kehendak i :D Senang skit lunch hour i nak bawa purse & hp. I ada satu, tapi tak muat sangat coz purse i jenis panjang. Tadi lepas dapat, terus i try letap purse & hps i, muat u. Hepi tak terhingga! Dah le tu, sapphire pun dapat gift, hair clips munge merah sepasang....

Sis, thanx a million ya. Suka banget. Smoga bertambah murah rezki u, insyaAllah....

12 comments:

Lady Dyla said...

waaaaa.. cumils!!

tahniah2... rezki datang..

lina said...

salam kenal, tahniah rasp...ada gak masuk contest tu tapi rejki tak menyebelahi (plus jawapan jawab pun tak berapa nak betul..hehheh)

sisdee said...

wah bes!!! tahniah!!!

Dee said...

cantik hadiah2 tu..best!!

POSH76 said...

comeinyer pouch tu....tahniah sis...si kecik pun dapat gak hehe

ratna said...

sis..no hal.. janji sis suka

rasp said...

dila,
: chumil kan...thx dear!

lina,
: salam perkenalan kembali...i pun mmg tak sangka leh menang...next time maybe rezki u plak kan :)

sis dee,
: *blush* thx!

dee,
: mmg i suka bag tu...mmg best!

posh,
: a'ah rezki dia lah kan...:)

ratna,
: mmg suka...jap gi dah nak bergaya dgn beg tu :)

AQisH said...

uisshh..rajin betol dia join² contest ehhh..congrats ;)

nuraarin-life said...

wah wah wah... mmg best menang contest nie...

Tambahan hadiah dari kawan2 mmg kreatif dan lain dari yang lain kan...

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wah bestnya dpat hadiah..

Kancilbiru said...

suweetttt....cepat betoi dia hantar eh..

Sertai Contest Aku & Kancilbiru

sWeEtDaRLinG said...

congrats.. kalau i join, mesti i yang dapat adiah ni [wakakakaka perasan nak maut niii]

i nak join, tp sbb i busy, then terus lupa... rezeki u sis [ciss tak puashati lagi tuuu]
sweetdarling79.com