Wednesday, March 17, 2010

... from Sis Eya ...

Yeah! Yeah! Suka! Suka! I dapat 3 handmade cards and 1 handmade bookmark nie....

Ni from Sis Eya I loike it soooooo much. Thx ek sis, u memang kreatip aaa...sayang plak nak guna kad2 n ie tau. I dapat nie sebab slalu meninggalkan komen kot kat blog dia...or sebab sudi join contest dia tu dulu, tak kisah le why tapi i memammmmg suka. Neway, thx sooooo much ya sis. Kemas je hasil kerja tangan u nie sis!

Gumbira rasa hatiku :)

9 comments:

eya said...

trime seadanye ye sis..hehe..
lgpon pestaim buat kad2 cmtu.

POSH76 said...

mmg kreatif & nice ...kalu hallmark tau mesti tergugat hehe

nuraarin-life said...

wah..dapat kad lawa..mmg sayang nak gune, so sis bg pd yang tersayang yer nnt!!

.s.o.f.i.a. said...

nak jugak!!! he he.... i heart handmade cards........

memang cantik ah!!!

Dee said...

cantik ar sis..why i call u x dpt ye?

PerantauSepi1306 said...

singgah sat :D miss ya...

Eyriqazz said...

cantik dan tertawan..nak jugak...

rasp said...

eya,
: i love it sooo much sis...thx!

posh,
: hehehehe...tul tu hehehehe

nuraarin,
: a'ah, dah plan dah nak bagi kat sapa :)

sofia,
: thx singgah blog nie...
i pun heart handmade cards!

dee,
: eya mmg creative kan sis...sori bout the line...

perantau,
: singgah2 le slalu..miss u too!

eyriqazz,
: da bomb gitu ek hehehehe

.s.o.f.i.a. said...

me tak singgah sajer... me follow ok!! he he......

love ur blog.

reading about u and ur kids buat me tgedik2 nak kawen.....

nak kena pomot lam my blog nie - SAPA NAK KAWEN NGAN AKU????? =)