Thursday, March 11, 2010

... free bear ...

Comel tak bear nie, i tengok cam garang skit aaaaa....

Sib baik free *ihiks* Semalam kan i ke Pavi, yg terserempak dgn David tu *ihiks*, ekceli ke sana nak membeli hadiah-hadiah and cards, untuk staff opis i nie. I pun ke Memory Lane. Dorang tanya nak join membership, RM10 je utk setahun. I slalu gak dok gi beli kads or presents kat memory lane so i pun join je lah. Ghupanya bila join, dapat ini bear free, kad yg ada kat bear tu is the membership kad lorrr. Bertambah lah koleksi bear si Sapphire, mesti dia suka kan lalalalalala...

Memang syiok je bila dapat benda2 free. Uols suka tak?

18 comments:

lina said...
This comment has been removed by the author.
lina said...

bende free..sapa tak sukee... saya pun sukee...hehheh

eya said...

comeyyyy..

nuraarin-life said...

bestnyer dapat benda free tambahan lak benda yg comel2 n berguna untuk kita..

Berapa lama promotion jadi ahli dpt free bear nie?

POSH76 said...

nak terjah memory lane lepas ni...semata2 nakkan teddy bear tu ajer...kiutla hehe

Dee said...

i bila pegi je memory lane mmg dorang suruh jd member..tp bila mengenangkan i jarang beli kad n gift kt situ..so, I x joinlah sis..

tp sapphire mesti suka bear tu..hihihi..

mummysyafie said...

sis..kiter pun suka beli kad or wrap hadiah kan sini..

SyaNa said...

oh tak tau plak bile join dpt free bear
sye pun suke benda2 free sis :)

*gorjesmum* said...

benda2 free memang hakakk suka :p

eLLy said...

dan bertambah lah lagi member card kat dlm beg ;)

ejaa said...

suke bear ;)

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

garang pun garang la, janji dapat bear free..hehehe

rasp said...

lina,
: kan lina kan hehehehe

eya,
: comel kan sis...i pun soka :D

nuraarin,
: alamak sis, tak tanya la plak brapa lama...masa i renew pun tak tau yg leh dpt bear tu free...tetiba je dia bagi, senyum je lah i :)

posh,
: terjah sis, jgn tak terjah :)

dee,
: mmg dia suka banget 'baby bear' tu :)

mummysyafie,
: a'ah kan sis kan...

syana,
: ekceli i pun tak tau sis, tetiba dpt baru tau...

gorjesmum,
: ramai yg suka benda2 free nie kan...

elly,
: tu lah kan hehehehe

ejaa,
: thx singgah sis...nanti i buat lawatan kat umah u ye...

myra,
: a'ah tu lah kan :D

Mommy Lily said...

haaaa mesti sapphire suka sangat. nampak cam lembut bear tu mesti best dipicit2.

& david tu mmg nampak cam sakit kan. muka dia time tembam lagi nampak handsome. kalau dia tambah 10kg lagi mgkn nampak sihat sikir. wah pandai nak komen2 orang lak haha.

zarin said...

sis
jgn lupa amik award at my place ye!

Lady Dyla said...

beshnya benda freeee...

skrg ni nk tunggu organiser free.. ade yg nk bg tak.. heheh.. lyfe sgt hectic... fuhhh

ratna said...

kalau mcm tu saya pun nak jadi ahli la..leh dpt bear..

Cik Wanie said...

wanie pun suka teddy bear,
thn nie nak buat wish list nak teddy bear lagiklah,
hihihihi;)