Friday, March 26, 2010

... farewell lunch ...

Sepatutnya lunch harini nak kuar dating2 tapi ada hal plak today, terpaksa lah i melarikan diri *practically i berlari2 anak tau* gi dating gak lunch semalam....

Kengkonon cam farewell lunch gitu lah kan. Farewell untuk siapa?

Untuk Sis Dee le, who had Ipoh Hor Fun Noodle Soup lebih kurang gitu le kot namanya. Opisnya dah nak berpindah lokasi dah, nak ke Damansara Heights. So, susah lah skit i nak beronggeng sangat dengan dia lepas nie huhuhuhu...Gonna miss u lah beb!


Lunch togeder geder dengan Sis Ayu . She had char keow teow sama dgn i....

And oso with Sis Mama Azlina yang makan Asam Laksa yg kureng ummphh katanya. Ohhhh gambar memula tu kan, sebelum makan harus le baca doa....Sebenarnya doa dibaca oleh sis Dee tapi i tak sempat snap her pics...bukti amik pics gambar mama Azlina je le hehehehe

Then dah settle makan heavy2, haruslah ada dessert...Banana fritters with ice cream ek ~ oh, ya, w'ouls makan kat Madam Kwan's, pavi.. see the tissue *ihiks* ~ cik dee leh melencong plak fikiran dia bila tengok dessert tu hehehehe... tu lah w'ouls nie, ada2 je yg nak dijadikan bahan kan. Bila berjumpa macam2 lah dipotpet....

Sori gals, dah le me sampai paling lewat, tapi chow paling awal....wish i cud had stayed sembang2 lagik lama...tapi wa punya kirja suda panggey huhuhuhu...i left them awal, while they are still enjoying the dessert and having a lovely time!

Ntah bila kita nak berjumpa lagik....kalo ada sumur di ladang, boleh saya menumpang mandi, kalo ada umur yang panjang, insyaAllah, bolehlah kita berjumpa lagi........

* tersalah letak time autopublish nie am/pm...sib baik check....kalo tak malam karang baru publish muahahahaha

13 comments:

Dee said...

muahahaha..i'm gonna miss u oll lah..sob sob sob..

POSH76 said...

bessnyer u all selalu together2 hehe

lily lotus said...

i yg tak join pun feel sad jugaklah..

*ayu the sun* said...

sedih la pulak bc tajuk FAREWELL tu kan sis?
mmg la kita dok usik melawak dee but bila mmg dia akan pindah office ni.. alahaaaiii..

Mama Azlina said...

itu yg tak syiok tue...tapi takpe..kalau ada rezeki kita jumpa lagi...kita ambik cuti reramai..then boleh la..duduk lelama..update each other....
i loike the dessert..aku makan gak walaupun tengah diet..hahahahha..ni penangan kawan jumpa kawan...bila dah jumpa..tak ingat diet mendiet nie...heheheh

atty's said...

walupun tak dpt join ..terasa gak kesedihan ..takpe..ade masa..nanti leh jumpa..

sWeEtDaRLinG said...

farewell waktu office hour jer, dlm blog ttp together2...
sweetdarling79.com

L@n@ said...

weii .. sodap btol dessert tu ..

kojah said...

sorry akak2 semua...cannot make it...ado klas...

Sharinginfoz said...

sedapnya makan

Model Ekonomi Baru

Air Batu Naik

Si Pemburu Bintang said...

amboi, kak rasp memang suka makan yer.. ais krim tu yang tak tahan tue

mrsharis said...

bestnyer.. harap2 still keep in touch.

Izan said...

syoknya dpt gather2 beramai2. =)