Monday, March 22, 2010

... Dating di thai ...

Sawadeekapppppppppppppppp....tetiba plak cakap thai ek....ater dah gi dating di thai eh silap dating kat kedai thai nie kan...


Dating dengan siapa.....taraaaaaaaaaa... Eh, tu our drinks je hehehehe...kita minum dulu!
Miss Organiser nie ajak join dia gi dating. Then Sis Ayu plak offer diri nak pick us up. Pucuk dicita ulam mendatang lah kan. W'ouls pun gi lah ke Maju Junction. Caya ke tak nie 2nd time cik Ayu ke sana tau. Disebabkan tu lah sis Dee dengan jayanya bawa w'ouls round2 kat dalam mall tu, thx sis for the lovely tour hehehehehe...

Wouls sampai dulu, so masuk, sempat snap2 skit muncul lah temujanji sebenar sis Dee nie, Ni 1st time i jumpa dengan Sis Lia nie, infact lum pernah pun jengah blog nie...lepas nie i follow u lah k. Lemah lembut je orangnya. Sis u nie very fotogenik la...suka i tgk ur pics!
Sis Lia makan nasi goreng cikedis hehehehehe eh tak lah...dia makan nasi goreng pineapple yg bau cam cikedis and rasa cam twisties gitu hehehehe...cian sis, makan tak habis tau....

Tak sampai beberapa minit lepas tu, muncullah sis Ratna plak. Puas hati i dapat jumpa dia. Aritu terserempak sekadar 'hai hai bye bye' je kan, nie leh le sembang2 gitu. Very friendly lah dia...Mesti meletops gambar2 sis Ratna kan, sbb dia bawa 'meriam' dia tu...tu food dia, tak ingat la apa namanya...gayanya mee hoon tom yam gitu lah...sama food dengan sis Ayu.

I dengan Dee ordered spicy thai fried rice yang tak brapa spicy nie :D
Overall food kat sini so so je....Or perhaps bukan taste i kot. Lain orang lain taste dia kan....Tapi makan2 is jez sambilan je, yang penting tu we had a great time. Macam2 w'ouls sembang sampaikan ke crite hantu tu *ihiks*..

Sebelum balik haruslah w'ouls cari soh waiter kat situ snap our pics...
Thanx ya Sis Lia blanja w'ouls makan....Lepas nie turn Cik Dee selaku cik organiser, on ke 'farewell' lunch kat hotel yg you nak blanja tu hahahahahahaha lariiikkksss.....

15 comments:

ratna said...

sis rasp.. gambar2 yg saya amik tak ler meletops mana pun..biasa2 jer..baru2 nak belajar.. anyway..best jumpa dgn uols hari tu.

*ayu the sun* said...

kap kaaaapp..
muakakakakakaka....

i had fun! so much fun...
mmg makanan rasanya adalah so so je.. but the company was indeed a great one!

so next farewell ek?
;)


VISIT ATS-SHOPPE ~ Click here for a lot of products out for grab!

*gorjesmum* said...

bestnye dia dia dating....

Dee said...

sapa ckp hotel tu? sapa2..nak belanja dee eh..ok je..hahaha.

POSH76 said...

mmg bess kan jumpa geng2 blogger bila la kita nak berjumpa gamaknyer hehe

nuraarin-life said...

wah..cemburu sbb boleh kumpul blogger2 semua... Nak ikut tapi jauh la pula..

rasp said...

ratna,
: eh sis, i dah tgk ur pics...
gempak pe....hopefully tak le serik jumpa w'ouls nie...

ayu,
: hehehehehe mmg fun lah sis...
tu la, next is farewell lah kot...

gorjesmum,
: jom kita dating...

dee,
: sapa lah gamaknya ek hahahahaha

posh,
: tu la sis...bila kita plak nak jumpa ek?

nuraarin,
: tu lah kan, kejauhan gitu...insyaAllah nanti ada le 'jodoh' kita :)

mrsharis said...

hahaha..setiap entry mesti ada pasal nasi goreng cekedis tu..

Pasni mmg tk oder dah..
Thanks sis for the "door gift"..ehehehe. Sori tk bg apa pun, x prepare katanya..

neezareef said...

npk enjoy ya semua

lily lotus said...

semuanya fotogenik! sweet2 sister2 semua ni..hehe

UnGu VioLet said...

wahh.. best tue kak... tgk nasi tue pun mengancam... :)

PerantauSepi1306 said...

wuhooo tetiba xtvt dating kat MJ yee.. hehehe misti syiokk maaa

Cik Wanie said...

uish best nyer bersawadikap kat situ,
yummy....

ngn cik wanie bila lagi akk,
(tetiba kannn)

miss u kak

IdaShah said...

ofis dekat2 yer bole lah dating selalu

rasp said...

lia,
: nasi cikedis yg tak leh dilupakan gitu hahahaha..no hal lah sis...small gift je tu :)

neeza,
: mmg enjoy la sis...

lily,
: ahkak fotogenik????? i tumpang seri dorang lain tu la sis hehehehe

mar,
: jumpa kengkawan pasti best kan sis...

perantausepi,
: tingat kat u, tapi takut u busy je...

cik wanie,
: nanti insyaAllah bulan 5 kita jumpa k :)

idashah,
: tu la kan sis...