Thursday, March 4, 2010

... contest design t-shirt cik wanie ...

Perhatian utk uols yang memang pandai design2 or ada bakat2 terpendam. Cik Wanie ada buat contest design t-shirt untuk crew SNS Anggun ~ butik cik wanie ~ So kepada sesiapa yang berminat silalah gi jengah blog Cik Wanie nie.. Then nampak banner kat sidebar cam kat bawah nie, uols click je kat situ k.

Mana nak tau rezki uols kan. I kalo pandai i pun nak join, tapi disebabkan tak kreatip utk mendesign bagai, i tolong-tolong promote kan lah contest nie pun jadik lah.... Tarikh tutup utnuk pertandingan ni adalah pada 13 Mac 2010.....

Gud luck uols.... Gi lah cuba, ada hadiah misteri menanti anda..........

6 comments:

Cik Wanie said...

tq so much akk,
sayang akak...

hihihihi:)

eya said...

da join da..tp x reti sgt bab2 design tshirt,cubo ajo la..mudahan2 ado joki den..ekekeke..(ss kejap).

kak,kasi ler nm n alamat kt kite..(eyya125@gmail.com).
da 2x mintak rsnye..x psn ek..

rasp said...

cik wanie,
: no prob sis...lebiu tooooo

eya,
: hehehe masa buat n3 nie tingat kat u sis..
to me u mmg kreatip sgt...gud luck..

lupa lah plak sis...
malam ni i email k...
kat opis tak leh buka yahoo, gmail bagai....kena block :(

mamaadam said...

sape2 yang berbakat bleh la try ni.. kalau saya hmm alamatnya jadi ape la

POSH76 said...

kreatif tang lain jer kalu tak leh joint ...bagus ni hehe

~ Lady ell ~ said...

alahai..takde masa lah nk join..bz ngan bby.kalau nk join,alamatnya ank beranak terbior..lgpun bkn reti na nk design t-shirt ni.

sis,u nyer shoutbox dh delete eh.