Monday, March 15, 2010

... beautiful blogger ...

Ni 1st award sempena 2010. I siap frame kan lagik *ihiks* Thanx kepada sis Zarin sebab sudi bagi kat i award nie...

Bila dah terima award pasti ada syaratnya :

Here are the rules to accept the award :

1. Thank & link the person that gave you the award.
~ Sis Zarin again, tenkiu, tenkiu, tenkiu...

2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic..

~ uols semua memang fantastic, so i takmo bagi kat 15 org je...i nak bagi kat semua yang sudi amiks...silalah amik iye, takmo malu-malu FOC maaaa :)

3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award

~ aiseyman, nie sesapa yang baca and sudi amik, silalah ek :)

4. State 7 things about yourself.
~ malas nak tulis so halalkan aje lah ek hehehehe....

1 comment:

sWeEtDaRLinG said...

sis, nak amek award ni tapi malas betul nak edit kat dalam i punya blog.. u paham2 laa kat blog dot com i tu, memang dotdotdot laa...

so i simpan dalam hati jer yaaa....
sweetdarling79.com