Friday, February 19, 2010

... voucher ...

Bebaru nie masa beli perfume Boss tu, dapat voucher RM20. Sib baik semalam i double check tarikh expire dia, 23 feb... fuhhh lega, lum terlewat! Banyak kali dah i nie dapat voucher, then perap sampai lupa, bila teringat, tup tup dah expire, kan dah rugi.....

So today, lunch hour ~ kalo big boss takde lah ~ probably nak gi sopping la. Nak settlekan voucher tu *ihiks* Esok bufday my niece, so leh le belikan something for her...

Uols tak sopping ke today? Lunch hour lama harikan....Jom sopping jom....

9 comments:

cik EPAL said...

dah lama tak shopping ni :D

SyaNa said...

nak soping!!!
tp gaji blom masuk lg..huhu

POSH76 said...

bessnyer dapat voucher....nanti beli apa kasi update yek...hepi weekend sis

ratna said...

alamak sis.. cam ner nak shopping? voucher tak der? hik hik.. gurau jer.

Dee said...

xlah sis..x gaji lg..hehehe..happy shopping..

sWeEtDaRLinG said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaa
u remind me to my voucher RM100 yang hilang.. tak tau letak mana? huhuhu ntah bila ler expiry date tuu, mintak2 jumpa balik sebelum expired

nuraarin-life said...

ala... aarin tak dapat rehat lama, tapi selalu gak terbabas hahaha..

Jom shopping!!!

Mrs.Sheikh said...

soping dan perempuan.. ekekeke...
jumaat lama ek time lunch akak..
sonok to pi pavillion :P

rasp said...

cik epal,
: apalagi sis...gi lah sopping :D

syana,
: tu laaa, i pun lum masuk gaji, so kena lite2 je :D

posh,
: wokez sis...

ratna,
: gi lah sopping kat parkson dulu utk dptkan voucher hehehehehe

dee,
: me pun lum gaji sis, tapi esok dah nak kena bagi, so beli lite2 je..

afkar'z,
: carilah yang, syg ooooo RM100 :)

nuraarin,
: bab2 terbabas tu cam i gak la hehehehehe

mrs sheikh,
: tu lah kan, tak leh dipisahkan..
a'ah sis, lama 2 jam lebih tu...