Monday, February 8, 2010

... Untukmu Baby Ammar ...

STICKY NOTE :
ENTRI TERKINI DIBAWAH


I nie baru join Nuffnang and lum pernah lagik join any of their contest mahu pun event. Bukan tak sudi, sememangnya i tak pandai bab-bab mengarang tapi this is one n3 i terpanggil sangat2 nak buat...

Untuk bercerita lebih panjang, sememangnya i tak pandai. Lebih baik uols baca sendiri di Projek Amal Nuffnang takpun leh gak baca kat n3 yg dibuat oleh bro Eyriqazz.



Andai kata ada rezki, apa salahnya kita menderma. Diharap sumbangan ikhlas uols akan dapat meringankan beban yang ditanggung oleh ibubapanya. Setakat seringgit dua pun boleh. Bila ramai2 menderma walopun seringgit dua, insyaAllah terkumpul juga dana yg diperlukan. Sumbangan peribadai anda boleh didermakan di

Azmaniza Mohamad Kamal – 514093114912 (Maybank).

Pembedahan nya dah dijadualkan pada 22 Februari 2010 dan tarikh akhir untuk pengumpulan dana ini akan berakhir pada tengahmalam, 17 Februari 2010.

Jasa baik uols semua hanya Allah swt dapat membalasnya. Sama-samalah kita berdoa semoga dipermudahkan segala urusan pembedahannya nanti dan semoga adik Ammar sihat kembali. Trima kasih atas sumbangan ikhlas uols demi untuk Baby Ammar ....

6 comments:

Eyriqazz said...

bagus rasp.sama2lah kita membantu

sWeEtDaRLinG said...

rupanya mmg dulu i selalu lawat blog mama ammar ni.. mmg dah lama dia tak update blog..

kesian, cuba bayangkan kalau allah uji kita plak, mesti kita pun tak tertanggung kan?

Lady Dyla said...

cian tgk baby ammar ni.. semua dugaan hidup..

Dee said...

sama2 kita mendermakan sis..

AQisH said...

ari ni hari dia..ari kita x tau bila kan sis..semoga bebanan keluarga mereka dpt dikurangkan sedikit dgn sumbangan kita seikhlas mungkin..

i ada je..cuma timbul tenggelam sket bab2 blogging ni hikhik..malas yg lebihh ;)

~Eila @ Along~ said...

tgk baby ammar ni teringat pic hubby mase kecik2...sama..tp my hubby dah sembuh..operate kat ijn dan manila...