Thursday, February 11, 2010

... ticker ...

"Ibu nak ticker...nak book ticker, tentiu "

Lum bagi book pun dah tenkiu ya hehehehehe. Hobi terbaru my lil Sapphire. Melekat ticker yg nama sebenarnya adalah STICKER hehehehehe. Yes, suka bebenor dia dgn sticker, selagi tak habis, kusyuk tul! Dah habis lekat, "WOW! Nice!" gitu lah kan. Padahal lekatnya tu herot petot je *ihiks*
Now buku sticker dia dah masuk 2 naskah dah. Dia tampal ikut suka suki dia lah. Memula dulu lagilah, dia lekat one on top of another. Bila dah dok ajar & tegur dia, ada lah improvement, dia dah leh tampal sebelah menyebelah walopun kkdg tu tertindan gak. Takpe lah sayang, slow and steady, lelama pandai gak laaa kan....

So, uols ada tak hobi lekat melekat *ihiks*

10 comments:

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

wah ticker pooh..

ibu nak ticker pooh jugak!!!

L@n@ said...

same dgn my doter tp sticker x tampal kat buku tapi kat frige .. uhuu

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ok ler sis...
at least dia pi tampal kat buku tu gark
dpt batrice...sampai ke kaki, ke kepala mama dia pun leh dia tampal....tu yg malas nak melayan beli sticker book tu

POSH76 said...

ala la tomeinyer suka main ticker yer....hehe

sisdee said...

my sarah...dia bukan letak kat buku tp kat file..kat pintu...kat kaki uwaaaaaaaaaaaa...

x pe kasi dia hobi kan kat ur doter..at least dia khayal ngan dunia dia :)

ratna said...

dia baru dpt ilmu baru tu.. tu yg dia khusyuk tawadduk.

Dee said...

terer dia tepek elok2 kt kertas tu ye....anak2 i abis pintu bilik acik dia..dorang tampal..mimi tampal..fifi tukang koyakkan..hahaha..

zarin said...

ok gak dia nak tampal kat buku..hasya tknk tampal kat buku, tk best katanya,..tampal kat dinding n lantai lg bagus..hahaha mommy dia pun jd harimau lah..

GreenJade said...

xpe kasi chance dia tunjuk skill kretiviti lekat melekat tuh..mane tau sok2 bley tlg keje2 opis ibu dia lak tih tih

sonok tgk kids besor2 nih dgn feel2 yg kdg2 mencuit hati naruni gitu hehehe

PerantauSepi1306 said...

hehheehe.. jangan peti ais ibu jadik mangsa lak lepas ni dah la ye sapphire.. sooo cute lah... miss ur pipi gebu.. is it still ther ;D