Wednesday, February 24, 2010

... tertukar partner ...

Petang semalam, dalam keadaan kelam kabut nak balik umah, dah berlaku satu insiden. Sib baik lah lum jadik kejadian yang memalukan tau....

Seblum balik, harus lah i gi clear bilik big boss i, tutup lampu bagaikan...sambil dok buat tu, dok roger2 dgn SH, ckp dah nak balik. Lepas off hp je, i terasa lain macam je.

See, keadaan bawah meja i yg semak serabai nie.....

Kekadang kalo i tengah dok guna pc ~ update blog ke? ;) ~, i akan buka kasut jap...rilek2 kan kaki montok i nie. Then i sarung balik kasut....ha dan kejadian nye adalah....kasut yg kat atas tu, dah terjatuh ke bawah and i dah sarung salah kasut laaaa...

Dah hasilnya i dok jalan dalam bilik boss i dengan fesyen terbaru nie .... tertukar partner :D

Sib baik no one ada tau...i punya gelak sakan sensorang dalam bilik boss hahahahahaha haru tul i nie!

16 comments:

sisdee said...

hahahaha..nsib tak terus balik ngan kasut camtu..g shopping gitu gini..hahahaahahah...

apapun cantik gak tu....serupa tp tak sama hahahahahaahhha

momguess said...

nasib baek tetukar partner kasut jer
kalo partner teman idup
konpem kena sebat...
hahahhaha

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

mak ai banyaknya kasut....
kak rasp, itu office ke, rak kasut??
hehehhehhehehe

Dee said...

hahaha..sis..apsal byk sgt kasut bwh tu..

zarin said...

banyak ye kasut kat bawah meja u :D

POSH76 said...

sis u mmg berani la sis...i pun selalu sgt cam gini....kalu ada org pasan mmg malu beb...selalu ken camni bila nak gi toilet...takkan nak patah balik jauh tu...hehe

so not me alonela ada geng hehe...habeh mcm2 kasut ada kat bawah meje hehe

Anonymous said...

he he h eingatkan partner apa rupa-rupanya kasut ya.... tak apalah..... sekali sekala buat havoc kan....

Dapat Beg Free

Jom Nasi Lemak 1Malaysia

lily lotus said...

hahaha! i pun pernah gitu..tp yg lebih malunya my boss was there n tegur i..warghhh! jalan tak angkat muka i sekejap lepas tu

ratna said...

hik hik.. nasib baik tak sampai kat umah..

rasp said...

sis dee,
: tu lah kan sis...sib baik perasan sblum kuar opis...hahahaha

momguess,
: kalo tukar partner tu, eeeee ngeri...tak dpt ku bygkan hehehehe

myra,
: sebenarnya tu dah nak diconvertkan menjadik kedai kasut hehehehehe

dee,
: tu la dearie...byk kan kasut i...tapi asyik nak beli lagik je...

zarin,
: ada lah dlm 5 pasang lebih skit kot :)

posh,
: hi geng hahahahaha...tak leh bayangkan keadaan u la sis hahahaha

sharinginfoz,
: tu laaaa tapi sib baik havoc sensorang je...

lily,
: masyaAllah sis, lagiklah malu ek ....heheheheh

ratna,
: sib baik sedar awal kan :D

sWeEtdARLinG said...

nasib baik dah test drive dalam bilik bos... hehehe i pun selalu gak tertukar gitu sebab suka sangat cabut kasut bila duduk kat meja... pastu bila bos panggil, terus menggagau kaki cari kasut

GreenJade said...

keh keh keh sure sis perasan glemer abes time tuh ye dok hik hik

seb x tebawak kuaq opis..tdk kalu naya di jeling2 masyarakat setempat di situ tih tih tih

~ Lady ell ~ said...

hihihi...cntk ekk fashion baru nih.teringat hsbn ell time nk gi bndr ngan mil.die tk sedar die pakai seliper jamban buruk je..sudahnye bila smpai bndar, mil je yg gi blanja groceries sorang die duk bertapa dlm kete.

AQisH said...

laaa kan i pon dh kena kes ni..lagi haruu dah sampai ke jusco siap mkn segala..pastu ada hati nak soping..kwn i tego soh tgk kasut..mak datuk malu x terkira terus mood soping ilang..ajak balik opis terus kekeke..

Mrs.Sheikh said...

huh akak... byk nyer shoess...
letak bawah meja lak tuu..
sabar aje la.. kite letak 2 je kat opis :P

Mama Azlina said...

hahahah...sempat lagi tue ambk pic..smart...