Thursday, February 11, 2010

... princess hour ...

I nie tak brapa nak dapat ikut crite2 bersiri. Cam crite korea ke, crite drama nur kasih bagai. Teringin mmg teringin gak nak ikut tapi masa tak mengizinkan. Iyelah, balik opis, waktu tak menentu, dah sampai umah, keje umah ada2 je, nak layan kids lagik, somi lagik....so mmg agak susah lah nak ikut crite2 nie semua. Sedih gak ooooo kkdg rasa ketinggalan bila opismate, kengkawan dok crite, i dok nganga tak leh nak sampuk :)

Tapi bebaru nie, my kezen datang umah. Dia ni 'hantu' crite2 korea. Dia download utk i crite korea 'princess hour'.... and semalam i dah melayan episod pertama. Jalan crite, google sendiri leh tak...malas i nak google kan hehehehe. Bestnya walopun kebudak2an tapi i nie kan jiwa kanak2 ribena gitu hahahahahaha. Dah hook plak on it :D Tapi tu la, dah tengahmalam baru leh dok ngadap pc dengan aman damainya :)
Lepas abis siries nie, leh le download crite2 lain plak kan.....best best :) Makacih cik tenet mengentertainkan hidup i and oso makacih ye cik kezen yg telah mengajar ajaran 'sesat' mu ini...

Jom layan jom.....

12 comments:

Kancilbiru said...

hurmm samalah kita....jarang layan citer korea.. tapi kalau ada org buka layan jugak..hehe

zarin said...

i pun tk sempat nk layan citer bersiri ni tp last yr tertengok princess hour ni kat 8tv and then kebetulan plak my sis memnag hantu citer korea and dia dah beli cd princess hour ni..satu hari satu malam i layan hahaha..best and they all tu cute2 je :)

eya said...

sy suke cite jepun..sggp beli set cd..hehe..

_______________________________

join la kak..mn tau,kut2 sy nk tmbh kad lagi ke..tgh rajin ni.

cube try care ni nk follow

klik dashboard,kat blog update kat sidebar dashboard tu,bwh dia ade button 'add' akk cume klik,n mskkan link sy kt situ je. pastu ikut la step2nye..

ratna said...

hm..nampak gayanya sis kena download drama2 bersiri ni. kalau download senang sbb bila2 masa bole tgk.. tak yah tunggu waktu tayangan sebenar kat tv. saya pun kena buat gitu gak la..

Dee said...

sorang lg human being yg dh terpengaruh ngan citer korea..hahaha...dulu2 i lynlah sis..skrg xde masa lah..lyn tv je bole..

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

sis...criter ni mmg besh gile..
n ada scene2 yang seday bangat..
mra nengok cite ni sampai sub sub sub..nanges..

nuraarin-life said...

saya sebenarnya peminat cerita kantonis tapi korea nie layan jugak..

Sejak start cerita full house, sbb kelakar tapi membe2 lebih suka layan cerita yg jiwang2 macam winter sonata ngan autum in my heart

POSH76 said...

citer cam ni yg tak tahannyer kalu dah tngk jadi addicted lak...nak tngk pelakun2 dia yg comei2 tu hehe

rasp said...

nizaa,
: tu lah kan..org dah buka, kita layankan je...

zarin,
: hehehehe kalo ikutkan hati i, nak gak layan satu hari satu malam tapi tak leh leeee byk keje lain naik kena settlekan :(

eya,
: leh geng dgn my kezen lah sis...
i dah buat follower tu, thx ek sis...nanti i cuba gaklah buat contest tu :)

ratna,
: sebenornya ikut hati dah lama nak download, cuma takut beriya2 plak nak ikut hehehehe...

dee,
: i tak pernah layan drama bersiri lagik sis...baru 1st time nie...tapi tu pun kalo ada masa je :)

mra,
: oh iye ke sis...i baru tgk je, so maybe lum sampai bab sob sob sob lagik kot :)

nuraarin-life,
: i lum pernah follow crite bersiri baik melayu, korea nor kantonis...baru 1st time nak terikut *ihiks*
tq drop by blog i :)

posh,
: tu lah kan...takut je addicted kalo dah start tu :)

lily lotus said...

layan jangan tak layan sis..hehe..ajak sapphire sekali.

sWeEtDaRLinG said...

i loikeeee.... lepas ni layan Boys Over Flower lak yerkk

tp leh tak tanya ue kezen, dari mana dia d/load drama tu, coz i selalu tgk online jerk.. tension gak tenet kadang2 slow, potong stim jer

GreenJade said...

vahh pasni betambah2 lah koleksi citer2 feveret kt pc sis eh

sy suke citer korea start fm winter sonata..pastu citer hotelier...pastu dan lagi..dan lagi..hehehe