Thursday, February 25, 2010

... mimpi lebih ...

I ada sorang kezen whom is more like a sister to me, yg stay kat liverpool. Memula tu dia & hubby gi study sana, now dah start keje dah pun. Last year masa dia balik cuti2 kat sini, i ada lah kirimkan dia ongkos utk belikan i perfume....So bebaru nie during aqua's hi tea, another kezen of mine yg baru balik holiday ke sana gave me tis perfume, mimpi lebih aka Dream More by GAP :D the one that i ordered! Super duper hepi lah i..
Bau dia tak lah heavy sangat and tak lah cam bau extravaganza gitu...lite2 je baunya...but i loike. Jez nice utk day time, utk gi opis....Murah lak perfume ni kat sana kan. Gamaknya kalo convert RM pun tak sampai 100 tak...rate skarang brapa ek?

Kat sini uols tau tak ada tak 'GAP scent' nie ek? kedai butik baju GAP mmg lah ada kan. Kalo ada, tak perlu lah i dok kirim kat dorang perfume nie...leh beli je kat sini je ... kalo uols tau kat sini ada jual kat mana, bagi tau i ek...tenkiu :)

10 comments:

ratna said...

yeayyy.. best nyer dpt yg betul dr oversea..

IdaShah said...

perfume... ai pon suka
x tau lah kat mana kedai nya

sWeEtdARLinG said...

i surrender bab2 perfume ni sebab tiapkali i beli sendiri, mesti bila balik umah i regret.. tetiba plak baunya macam tak sedap...

tapi orang kasi, elok jer baunya dengan i... kenapa agaknya erk? magik! hahahaha

sweetdarling79.com

lily lotus said...

jauh u import perfume tu..hehe..sampai sini aromanya

HOn3YB33 said...

hi...kengkawan...

jom join my contest..

lelaki pun boleh joinn...

pompuan = baju kurung, kebaya, jubah....dll

lelaki= baju melayu..

klik to my blog...

tq..

Dee said...

my bff dulu pun slalu kirim kt kwn yg stay kt US utk dibagi pd i..nama perfume tu Alfred Sung..mmg xde kt UK ke kt Ostolia ke..ada kt US je..

cuba u tgk kalo2 kt airport kita ada..tp mcm xde je kan sis..hehehe..

a-as said...

perfume memang kesokaanku..tp tak pernah tahu GAP pun ada perfume..

sis I pun baru terjebak beli perfume and kebetulan kuar entry today gak :)
mine from guerlain.

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

harga MYR kat RM90 jugak la...

rasp said...

ratna,
: lagi best kalo dpt yg free kan hehehehehe

idashah,
: pompuan dgn perfum mmg ngam hehehehe

afkar'z,
: biasalah tu sis, kalo org bagi semua ok kan :D

lily,
: bagus perfum nie, leh masuk dlm cable lagi hehehehhehe

honeybee,
: sempat nanti i jengah ek...

dee,
: kat airport pun elek sis..dolu2 merata gak cari, tapi nowadays dah malas...tu yg main kirim je, tapi tu lah kan rasa cam menyusahkan org je walopun dorang sebenarnya tak kisah pun :)

a-as,
: a'ah GAPscent ada kuar perfume tapi tu laaa, kat sini lum pernah jumpa... wow! guerlain tu...

myra,
: a'ah lebih kurang rege tu lah kan....

POSH76 said...

bessnyer kalu kat sini beratus2 la pulak....untungnyer ada cousin keje kat oberseas hehe

Psst: Nak tumpang oder bley hehe