Thursday, February 25, 2010

... long wiken ...

Today me ke-bz-an, so tak leh nak jenjalan sangat....Ada masa je i akan 'knock-knock' kat 'umah' uols ya....

Neway, nie dah nak cuti panjang kan...3 hari kira long wiken gak tu :) Dah ada planning ke? Ada gak yang suka pada last minute plan kan mcm i hehehehehe.... Pada yang nak gi holiday, ada reunion, ada gathering bagai, have a safe trip, great time and take care ya...

And pada semua umat islam :

3 comments:

POSH76 said...

u too sis enjoy ur weekend & salam maulidur rasul...

Mrs.Sheikh said...

happy wkend akak!! :)

Mak Pah Vogue said...

salam Maulidur Rasul...... n happy holidays..... sorry belated ya...