Tuesday, February 23, 2010

... lepaskan energy ...

Hari Ahad lepas kan w'ouls tak ke mana-mana, mmg dah plan relax kat umah je. Kat rumah pun macam2 leh buat...

Ingatkan nak bawa lah dorang gi berendam pepagi tu, sebelum org ramai start terjun tiruk, tup tup tup, dukacita. Pool tengah dibersihkan, huhuhuhu.....

Next aktivi tuk sapphire sorang je lah....bagi dia lepaskan energy main kat playground plak.
Sib baik ada playground, kalo dak gamaknya mau dia meraung tak leh berendam. Terselamat i dari adengan merayu domba hehehehe...

I tengok dia main kat buai tu cam syiok je. Kalo lah badan ku chomel lote, nak je i pun join skali berbuai hehehehe

Uols tak de keinginan nak main kat playground ek? :D

17 comments:

eLLy said...

Klu buaiyan tu tahan lasak join je la sis ;)

e_ja said...

alalala..dh besar dah dia yer..leh masuk meminang ni sis..hehe..

*gorjesmum* said...

eee kekadang teringin gak sis hehhe..eh lawa baju ur dotter i suka lah :)

Dee said...

sis..eloklah pun depa cuci..dh ijo kaler dia i tgk..geli..hehehe..

rasp said...

elly,
: tgk gaya cam tak leh tahan je sis hehehehe

eja,
: takat masuk meminang then tunggu 20 tahun lebih leh le hahahahaha

gorjesmum
: kan sis kan...kkdg tingin je...thx...ermmm rasanya nie baju 'seed' kot sis...beli time sale dulu...

dee,
: jadik hijau cam tu sbb org tu tgh dok berus...kalo tak, takde ijo bebenor pun...

lily lotus said...

dah mcm laut dalam plak rupa pool tu..green color..hehe..next weekend lah terjun

UnGu VioLet said...

mau tak teringin kak.. sampai skrg nie.. buaian tue.. tetap sebati.. mar kat sini, main jer.. hehe..

sWeEtDaRLinG said...

i pun kalau boring budak2 tu duk bising dalam umah, suh depa turun main kat playground kat bawah..

tp umah i, takde ler pool.. kalau ada, tak tahu ler cakap apa, 24 jam berendam gamaknya

sweetdarling79.com

imz said...

pandai dia berposing depan kamera..

eya said...

salam kak..
sbgai penghargaan akk join contest kite ritu & sbgai tnda trima kasih sbb sudi jd kwn kite,wlpon bukan sbgai cbtan bertuah,kite tetap nk kasi akk handmade kad..tp kite pos bulan depan ye. nnt akk tgglkan nm,add,no tepon kat eyya125@gmail.com

maya amir said...

i slalu mcm tersekat kalau dok kat buai tu..hehehe..

Eyriqazz said...

comelnya..mahu cubit2 pipi

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

ada!!!!!!!!
pernah ari tu sekali gian nak maen playground time malam p lepak kat taman n maen buai laju kat situ...
hehehehehe...
pakcik yg jaga kat taman tu tak de, tido kot, jadi tak kene mrah la...

Sharinginfoz said...

very cute le your daughter.. hmm dah lama tak main kat swimming pool ni.....

RM100 sehari dengan Facebook???

Tak Payah Bayar Bil P1Wimax

POSH76 said...

alahai anak dara tomei ni kan main dia posing2 yer...me pantang tngk BUAIAN....tak taw naper...sampai kene tego takyah ler tu utk budak2 huhu

rasp said...

lily,
: tu lah kan sis...mula2 tu tak lah green gitu, tapi bila uncle tu tenyeh2 pool tu, leh jadik green gitu...euuuwwww...

mar,
: mar main ok lagik sis...u pun kecik je kan...akak nie cam tong drum dah, mana muat itu buai...

afkar'z,
: my kids memula dolu tu, slalu gak gi berendam...tapi nie dah lama sangat dah tak gi..tu yg i pun cadang nak bawa tapi hampa....

imz,
: tu byk kes paksa dia posing tu hehehehe

eya,
: alahai sis...buat susah je tau...tq iye!

maya amir,
: i tak brani nak dok, takut roboh je buaian tu hehehehe

eyriqazz,
: silalah cubit hehehehe

myra,
: wah bestnya dpt lepaskan gian hehehehe

sharinginfoz,
: w'ouls pun dah lama tak gi berendam...bila nak pegi, ada maintenance plak...kuciwa!

posh,
: hahahahaha...bestkan main buai sis...me dah lama tak merasa tau huhuhuhu...

GreenJade said...

kdg2 ade gak perasaan & perasan gitu sis..tp tumbesaran bodi x m'galakkan keinginan berpoya2 di play ground tuh hehehehe