Tuesday, February 16, 2010

... jom baca ...

Gumbira sungguh hatiku bila dpt menyopping :D Lite2 sopping sblum coti panjang aritu. :D Beli online je, kat sini. Dapat barangan cepat je tau...lepas settle pembayaran dalam 3 hari keje dah dapat :D

Thx sis Zarin for the lovely books, macam baru beli je books tu, in a very very good condition. Memang berbaloi-baloi. Ingat time coti2 nie, leh khatam satu dua, tapi lum sempat baca satu pun lagi. I ada a few books yg harus dikhatamkan tapi tu la, ada2 je aktiviti. Tapi insyAllah wajib dikhatamkan within this year *ihiks*

Jom baca jom....

7 comments:

ﮐذﻣﯥﺮﺍﭬﮐﺎﺮ said...

membaca amalan kita...

eh betul ke trademark tu??

momguess said...

bagus hobi u sis
i kalo baca, xsampai page 5
mata dah lolap

Eyriqazz said...

byknya buku..rajin membaca...

Lady Dyla said...

sense and sensibility dah sebulan.. br 10 page.. haishh

sisdee said...

wah cam bes jek buku2 tu..huhuhu..

POSH76 said...

rajinnyer baca buku....me malasss

rasp said...

mra,
: lebih kurang lah tu hehehehe

momguess,
: hobi yg dah lama ditinggalkan ....

eyriqazz,
: kalo ada masa, suka membaca...

dilla,
: tgk je movie dia hahahahaha

sisdee,
: tu laaa, me pun tak sabar nak start baca nie...

posh,
: kalo ada masa leh le baca...kalo takde masa...ya amponnnnnnn