Tuesday, February 16, 2010

... hi tea ...

Sehari after Aqua's bufday, kiranya on 13 feb lah, we last minute decide nak buat a simple hi tea, jemput family members datang umah ku yg cinonet nie :)

A simple birthday cake...homemade by my kezen...tq ya sis, sodap itu kek...next time leh order tak *ihiks* lepas baca2 doa skit, potong kek. Tersipu-sipu Aqua nak potong cake tu. hehehehehe Looooovee u guys to bits! A simple get together utk ahli keluarga. Menu pun sempoi je, homemade lagik :D bee hoon goreng pedas, keow teow goreng tak pedas for children, nuggets, sandwich telur & sardin, agar-agar laici and limau. And of coz ada party packs utk kids :) sememangnya hi tea tapi berlarutan sampai malam, ada pics si sapphire dah tukar uniform :D Tapi mmg best laaaa bila ramai2...
And to my darling girls.....thx ya tolong ibu mu! Taklah penat sgt kan bila ada helpers :DFamily is the best thing you could ever have .... tul tak?

11 comments:

Kancilbiru said...

i lap my family too...hehe

Dee said...

ur daughter pakai baju biru tu..sejibik cam muka u sis..

bestnya buat besday party..small tp meriah..tu yg penting..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah...even just ngan ahli keluarga jer...tp sure lagi meriah kan sis....
happening....

btw...happy belated birthday to your son

POSH76 said...

wow sis happening jer...yes family is the bess....hehe

Mrs.Sheikh said...

sedap oo makan2... bestnyer kumpul reramai...:D

zarin said...

best kan makan ramai2 satu family ni...

rasp said...

nizaa,
: kita serupaaaaaaaaaaa :)

dee,
: ater, dah anak, mestilah ada miripnya :)

zana,
: meriah and kecohness yg best tu hehehehe thx for the wish!

posh,
: kan sis kan...family mmg the best!

mrs. sheikh,
: mmg sronots bila berhimpun kan sis :)

zarin,
: a'ah, mmg best :D

ratna said...

simple tp meriah.. itu yg best..

sWeEtDaRLinG said...

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sob sob sob..

i sensitip skang ni dgn bday party...

UnGu VioLet said...

exactly sis!! FAMILY is everything..
btw, hepi besday.. bestnye kek coklat tue..

Eyriqazz said...

meriah nampak..I love my family too...