Friday, February 19, 2010

... hasil rembatan ...

Ni lah hasil rembatan i utk my niece. She is 2 years old. Nak beli baju, slalu sangat dah belikan dia baju, nak beli toys, dia dah memang banyak toys. So roger2 my SIL, dia cakap belikan je 'backpack' for her. Lega, settle dah birthday gift. Tambah duit skit je pun :)
and i belikan bonda i wedges murah nie. Bonda i pernah try wedges my nieces and doters nie. Dia berkenan sangat2. Beriya-iya dia nak beli. So tadi dah ternampak kat blakang ofis i, haruslah i rembat one for her. Slalu jual dalam RM20 gitu, tapi nie dia jual RM15. I hope dia suka lah nanti hehehehehe sungguh vogue bonda ku nanti hahahhahaha....

and uols, slamat bercoti2 ya. Jaga diri baik-baik :D

18 comments:

kojah said...

sipar ngan beg 2-2 cantikkk

zarin said...

wah!!sopping sakan ye!
beg sweet, slipar tu pun comey :D

momguess said...

comei jer backpack tu

sWeEtDaRLinG said...

baru semalam i nampak wedges tu kat pasar malam.. memang RM20 tapi memang ceria2 coraknya

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

so cute lah itu beg...nak2 ada kitty tu kan....

eya said...

cute sipar tuh sis..

AQisH said...

santeklahh beg tuu..klu my stoberi tgk ni sure nak jugakk hukk..

imz said...

comeynyer beg sandang tu..pink lagik...oklah..hepy weekend..!!

rasp said...

kojah,
: *ihiks* sesaja menyukakan hati dorang :D

zarin,
: eh, takde lah sakan sangat sis, lite2 je hehehehe

momguess,
: hopefully my niece tu suka le :D

afkar'z,
: tu la kan...slalu i tgk RM20, rezki bonda i lah tu :)

zana,
: mmg cute kan....

eya,
: agaknya bonda i pakai cute tak hehehehe

aqish,
: i pun kena wrap so tat sapphire tak tgk, kalo tak mau dia pun nak sama :D

imz,
: i pun suka gak sebenarnya hehehehe...u too hepi weekend..

Sharinginfoz said...

memang cantik sangat.. kalau my daughter mesti suka maklumlah colour pink kan...

Dividen Bank Rakyat 15%

Nuffnang Dapat RM2,684

lily lotus said...

lama tak jenguk sini. enjoy ur weekend sis :)

POSH76 said...

kiutlah beg tuceng kaler pink tu...ni bukan budak2 suker yg adult pun tingin gak hehe

maya amir said...

suke slipper itteww:)

Eyriqazz said...

yg first cantik..nak juga satu

Mama Azlina said...

hey..bag sasha tue sama la ngan fara puya...cute sgt...

eLLy said...

Sis, i like the beg.. klu kita yg pakai mesti lagi cute ;)

reena said...

hihi... ngupenye ini isi kandungan beg plastik parkson arituh....

rasp said...

sharinginfo,
: gegirls slalu suka pink kan....
thx singgah blog nie...

lily,
: u buzy sgt kot....u too sis have a great wiken!

posh,
: tu lah kan sis, i pun tingin gak sbnrnya :D

mama amir,
: leh le u beli sis...kat mana2 ada jual..murah je pun :D
thx singgah blog nie...

eyriqazz,
: leh le belikan for your doter :)

mama azlina,
: sama ek sis...cute kan....

elly,
: mesti kita bertambah cute kan sis hehehehe

reena,
: hahahaha tau tak pe :D