Thursday, February 11, 2010

... Giveaway Contest Cik Puan Eya ...

Ekceli ni 1st time i gatal tangan nak buat karya
Sebab hati nie tingin nak menang kad cik puan Eya
Sambil tu promot ke-kreatipan cik puan Eya
Yang pandai buat kad-kad ucapan comel belaka

Pertandingan giveawaynya dah pun bermula
Mana tau, rezki undi kuar nama saya
Uols semua kalo tingin jom join sama
Masih byk masa, seblum 20 feb tarikh akhirnya

Syaratnya mula-mula join jadik followernya
Lepas tu buat n3 sempoi promot kad ucapan hasil tangannya
Dah tu, tinggalkan komen n3 anda di entri cik puan Eya
Settle tu, tunggu saja lah keputusaan muktamadnya

Meh kita skodeng, hadiah yg akan diberinya
hadiah pertama: 3 kad ucapan plus keychain rama-rama
hadiah seterusnya 3 kad chomel juga dari kerja tangannya
tapi katanya, kalo RAJIN, insyaAllah bertambah hadiahnya
So apalagi geng, jangan tunggu lama-lama
Rebut peluang nak dptkan giveaway cik puan Eya
kad exclusive takde tolok gandingnya...
mmg confirm tak leh jumpa kat mana-mana

Wahai cik puan Eya yg sungguh kreatip orangnya
Nilah dia hasil entri sempoi saya
Andai ada salah cara takpun kata-kata
Mohon maaflah saya pinta...

5 comments:

eya said...

ayoyo..panjangnye entry akk nih..tp tengkiu ye..muah2..nnt sy mskkan nm akk dlm list..

PerantauSepi1306 said...

mmg cantek kad-kad eya nie...

ratna said...

kad2 dia simple tapi menarik la..

rasp said...

eya,
: terover excited plak masa dok buat tu hehehehe...

perantau,
: cantik kan kad2 dia :)

ratna,
: a'ah sis, menarik, tertarik da bomb gitu :)

Dee said...

wah..leh menang nih..siap pantun2 tu..