Friday, February 5, 2010

... cacar marba ...

Salam di hari Jumaat :) Semalam me agak ke-bz-an, tak sempat nak buat autopublish bagai. Ingatkan today pepagi sampai opis leh le update, pun tak sempat huhuhuhu. Now baru sempat nak crite stori yang cacar marba gitu.

Tadi jumpa jap dengan sis Dee I ada meng-order baju kat dia. Haritu kan i order legging. Ni baju plaks, hehehehe. Beli utk anak2 i gak, Agate & Emerald. See, ada coklat dia bagi ooooo...let's take a break with Kit Kat :D Ceklat tu ekceli Sis Dee bagi the week before masa dia datang amik katalog & order dari i & Ima. Thanx ek sis for the ceklat & baju2 tu.

Lepas dah jumpa sis Dee, tunggu jap jumpa Big Boss. Big boss ciao jek, terus lah w'ouls pun mencari lunch. Tak tau nak makan apa, w'ouls makan campur2 gitu. Nie makan share2 dgn sapa lagi, Ima lah :)


Burrrpppppp!!! Dah kenyang... Now dah ngantuk, hujan plak. Syioknya kalo dapat bantal kan hehehehe :)

Uols have a great day ya and have a wonderful weekend. Take care tau!




Hugs & Smooochesssssssssssss

5 comments:

POSH76 said...

u too have a nice weekend....kenyang perut jamu mata kat sini hehe

imz said...

hepi weekend yer..!!

reena said...

sis xpkai legging ke?? hihi

Kancilbiru said...

tgk makanan ni rasa lapar pulak...huhu

Dee said...

thx sbb beli from my BIL..nti order lg ye..hihihi..