Wednesday, February 10, 2010

... bump it ...

Uols tau tak amenda nie.... Pernah skali dulu Sis Shopaholic Mama buat contest teka benda nie tapi sorang pun tak tau sebab time tu baru 1st time i tengok 'bump it' nie...
Bebaru nie, opismate i Miss1, nak attend a function, dia dok cari idea nak stylo rambut dia ala-ala style cam nie...
So i pun suggest kat dia bump it nie lah. I pernah nampak kat one shop in Sg. Wang. Apalagi, terjah Sg. Wanglah dgn Miss1 gi beli benda nie...

Dah beli haruslah ada sessi terai menerai...aksi2 kat salon gitu kan :D Lepas tu mangsanya adalah Ima le hehehehe...best gak lah benda nie. Menjadik ooooo, kelazzzz u :)

Kalo uols nak, leh le gi cari kat Sg. Wang. Rege dia RM20.. ada 5 pieces cam dlm gambar tu...

Rambut mahkota wanita....meh kita mencantikkan diri *ihiks* ..... have a lovely day uols!

12 comments:

Kancilbiru said...

eh...first time tau tgk menda ni...slalu tgk rambut artis je kan...hehee

sWeEtDaRLinG said...

dulu i belajar cara mak andam, kusutkan rambut.. jenuh ler nak menyikatnya balik... ok gak benda ni erk sis...

kalau in case u tereksiden pi sana lagi, kirim beli 1... anytime, no rush..

thanks [harus kena advance thanks ni]

Shopaholic Mama said...

I still belum pass pass lagi pakai the bump-it tau...

ok nanti I try lagi

sisdee said...

wah cam bes jek..ada tak untuk kanak2..hahahahah ibu yg over!!!

ratna said...

ada gak tgk benda ni kat dlm internet. kalau saya tak pakai tudung bole ler bump it kan rambut pi opis..cantik apa.. tak silap kan ..dulu-dulu kalau nak buat rambut cam tu kena sikat2 garas2 kan..pastu sikat balik..ntah..pernah la tgk kat saloon dulu2 dia buat cam gitu.

momguess said...

cantik
menarik
tertarik

Dee said...

kemsalam ngan model tu ye..hahaha..

POSH76 said...

cam bess jer leh terai la beli nanti hehehe..pantang nengok mende2 cam gini hehe

POSH76 said...

lupa nak tanya...kedai mana sis beli yer....me tak baper familiar lg dgn sg wang...baru berjinak2 hehe

Diarihatiku1976 said...

alah.. berkenan ler plak.. kedai mana tu... beli satu gan u boleh ker... ahahksss

lily lotus said...

ooo baru i tau itu isi dalamnya..hihi..dulu dok wonder camnelah leh ada gunung terpacak gitu..hihi

rasp said...

nizaa,
: rohsia rambut artis gitu lah ek hehehehe

afkar'z,
: tu la kan..part bila nak betulkan rambut yg sakit tu .... insyaAllah bila i gi sana, i belikan u satu set k....

SHM,
: ok ok...practice makes almost perfect sis :)

sisdee,
: ibu yg mengikuti perkembangan fesyen, ok pe kan hehehehe

ratna,
: nak bergaya kat umah pun boleh gak sis ;)

momguess,
: da boom lah ek sis...

dee,
: insyaAllah hehehehe

posh,
: aiseyman sis, me nak explain agak payah laaa sbb dia gerai kecik je..bukan cam simma tu ... if u nak, leh i belikan nanti...

diarihatiku,
: kalo nak, leh je i belikan...tapi not right away laa....

lily,
: hush hush...rohsia rambut artis gitu kan hehehehehe