Thursday, February 18, 2010

... breakfast ...

Today, i'm back at work. Syiok tul cuti lelama. Ingat nak amik terus 1 minggu tapi apakan daya, terpaksa datang gak keje huhuhuhu.

Sebelum start keje, harus lah breakfast. Simple breakfast, tapau dari rumah je, sandwich.Nowadays, i dah melekat makan sandwich nie...takpun guna pepperoni je...sodap! Slalu i beli bekalan dari kedai dekat dgn umah i, Prima Frozen Food nie, macam-macam ada cth : ayam masak merah, pizza, lasagne bagai. Balik, reheat je. Tapi i lum pernah cuba lain lagik laa. Slalu beli pepperoni tak pun, slice chicken or beef utk buat sandwich....
Simple food je....So what did u have for your breakfast? Jom breakfast .....

13 comments:

L@n@ said...

lana mmg suke bfast yg simple .. kol 12 baru amek yg heavy .. masa keje dulu sandwich slice chicken dgn roti gandum .. keyang sampe petang.. diet sehh

zarin said...

i yang kat rumah ni hari2 mkn tost bread n jam je tau:)
kalau weekend or balik kg or pi bercuti je i makan b'fast yg heavy n byk sgt hahaha

Cik Wanie said...

uish,
sedep tue mkn sandwich,
wanie pagi nie just bfast oat ajo,
huhuhuhu...

passsttt,
akk blh x smskan wanie alamat surat-menyurat,
nak antar kad kawin,
jeng jeng jeng:P

Kancilbiru said...

tangkap leleh sis....adeh!~

Dee said...

sedapnya nmpk dlm pic tu..antar 1 sis kt sini..hehehe..

a-as said...

mengancamnyer sandwich you.. :)
kedai tu ada branch kat puchong tak..hiks..

ratna said...

sedapnyer sandwich..tertelan air liur saya tgk..

rasp said...

lana,
: a'ah...kkdg kenyang sampai ke petang kan...

zarin,
: patut u selim je sis :)

wanie,
: u kan tengah diet....all the best sis!

nizaa,
: amik tisu lap lelehan mu hahahahaha....

dee,
: aiseyman dah settle masuk perut dah sis nghehehehe

a-as,
: hahahaha tak tau la plak sis...lum lagik kot....

ratna,
: ooooppps tak greggy kan...kalo tak rasa bersalah plak i hehehehe

*ayu the sun* said...

the long holiday mmbuatkan iman ku goyah and jatuh berderai2 dengan foods.. so, hari ni saya adalah memulakan kembali diet yang sudah hancur.. oats, anyone?
:)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

fuh
nasib dah makan sis
kalau tak..mau leleh ayaq liur nengok sandwich yg mengancam nafsu makan nie...he he he he

kojah said...

sy breakfast ngan biskut kering cicah air milo je kakkk...huhu

sWeEtDaRLinG said...

huhu syiok jer.. nanti ada masa i terjah shop tuuu

Mak Pah Vogue said...

sandwich... my fav...especially klu ada ham n cheese!!!!

kat mana ni rasp.... ingin jugak mak pah menyinggah klu balik KL.