Monday, February 8, 2010

... boss ...

Pernah tengok sitcom lama, 'Who's The Boss?' nie tak?

Eeerrmm, uols gini ke tak, 'little miss bossy' *wink*

Jom kita menara samba bossa nova....

Tak tingin ke nak berkereta 'boss' nie ...

Sebenarnya,
nak introduce my latest wangi2an by Boss, Femme *ihiks*

Tak sangka plak i'm gonna like a perfume by hugo boss coz selama nie i rasakan perfume dorang agak kurengggg skit dgn citarasa i...but somehow this one, i loike! So, now leh le i jadik Boss kan hahahahaha

Have a great day and wonderful week!

*pics mostly credit to sir google...

11 comments:

Kancilbiru said...

sivaji the boss tak masuk sekali kah? heheheh

POSH76 said...

hugo boss mmg nice smell...i like tooo hehe

Dee said...

mesti sedap bau 'boss' nti ni..

SyaNa said...

hehee..intro panjang2 rupenye nk crite pasal perfume ek..hehee
:)
bleh da tu jd boss

lily lotus said...

baik punya intro u bagi ekk sis :P

~Eila @ Along~ said...

baik boss!!

Lady Dyla said...

kat cni perfume murah2.. tp berat hati je nk beli.. kt mesia gedik2 nk beli perfume mahal2..

a-as said...

best ek sis..ok kalau jumpa kat kaunter I boleh try bau..
ni pressie for cik abang ke? :D

sWeEtDaRLinG said...

tak pernah nak pandai bab2 beli perfume.. but i dun loike bau yang keras

rasp said...

nizaa,
: a'ah kan...lupa plak kat dia hahahaha

posh,
: tu la sis...tak sangka i leh terpikat :D

dee,
: so sis, takmo ke try utk jadik 'boss' gak nanti :D

syana,
: tak dpt jadik boss, perasaan boss pun ok gak kan hahahahaha...

lily,
: ngehehehe skali skala :)

eila,
: gud gud...nanti i naikkan pangkat u hahahahaha

dila,
: ala ringan2 kan lah tangan tu utk menderma sebotol dua kat sana hahahahaha

a-as,
: gi lah try baunya...not bad aaaa...*blush* malu i :)

afkar'z,
: i pun tak suka bau yg keras sis...suka yg soft je :)

Shopaholic Mama said...

well actually perfume ni may suit some ppl and not others coz it depends on our aura body kita also, or something like that lah, susah nak explain. So some scent may smell nice on you but not on me gitu...hehehe

Like Boss ni, my fren pakai sedap baunya on her but bila I pakai, they said not nice pulak...